Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Citace Původně odeslal Xfantasy
Problém asi bude v ovladačích.Mrkni se na MSI a stáhni si origoš i MSI driver.Pak jen zkoušet.......
Ok stahnu i origos msi ovladace, samozrejme i nejake nove certifikovane detonatory. Co se tech detonatoru tyce,tak na strance msi je jich celkem hodne co podporujou FXka a to od 43.35 po 45.33.
Taky jsem stahnul starsi hyperiony a to 4.48, tak je skusim.
Jeste s tim FXkem chci zajit za dalsim znamym a zkusit to v jeho kompu, ma tam ted GF4 a 300W Fortrona.
Na samotne FXko je dokonce 3 roky zaruka takze nejaky ten cas na vyreseni problemu mam
jo a dik za rady
OK, vemu to z jiného soudku. Soltek SL-75DRV4 pokud se ještě pamatuji, měl čipset VIA KT266A. Správně jsi podotknul, že vyzkoušíš i starší VIA 4in1 drivery. Jelikož je čipset staršího data, můžeš sáhnout i po starších verzích. Velmi dobře se mi osvědčila verze 4.43. Stávalo se mi, že po instalaci novějších nešel počítač ideálně. Navíc nové verze VIA driverů jsou hlavně kvůli novým čipsetům. Někde na stránkách VIA se dala dohledat tabulka verzí 4in1/verzí čipsetů. Navíc pokud použiješ nové originální CD k Solteku, instalátor si sám zjistí verzi čipsetu a nainstaluje nejvhodnější verzi 4in1. Zkoušel jsem to a je to tak, přestože na CD byla i novější verze 4in1, na starší desce mi to nabídlo starší verzi a na novější....... Zkusit to můžeš, nic za to nedáš (akorát strávený čas a čas jsou peníze )