ja nevim, ale ja to chapu presne tak jak to pises asi sem to blbe napsal.

k tem substrankam: uz pisu asi po ctvrty, ze vim ze se pri kazdym kliknuti na to menu generuje cela stranka, akorat se vzdycky zobrazi jen cast (pro uzivatele) podle promenne. todle me je jasny nejsem magor tim "data mezi substrankama" sem myslel data mezi substrankama pro uzivatele. jinak je samozrejmy ze je to "prenaseni dat (pres server) z output.php do output.php, ktery je ovsem jinak nastaveny podle promenne $pom". doufam ze ted je to ok.

hlavne jde o tohle (o hlavicku se zatim nestaram, ta se momentalne odesila stale): vyplnim prvni substranku "zakladni" kliknu na druhou substranku "subpopulace" dojde k odeslani pozadavku na server, tam se do session ulozi data z prvni substranky a server vygeneruje output.php a nastavi promennou tak aby se objevila substranka "subpopulace". v ni obdobne vyplnim data a kliknu znovu na "zakladni". data ze subpopulace se odeslou na server a nacte se substranka "zakladni", kde jiz budou vyplneny drive odeslane data (nactou se ze sessions).

presne takhle jsem to myslel v minule odpovedi, ale asi jsem se blbe vyjadril. ted je to ok ne? napis me prosim te jestli to takhle funguje. cely muj omyl byl v tom ze jsem si myslel ze data z formulare dostanu do sessions jedine kliknutim na tlacitko "odeslat formular". proto jsem to furt nemohl pochopit.