"EnablePrefetcher (DWORD)
0x00000001= application launch prefetching
0x00000002= boot prefetching

Parameters are ANDed, so if all were enabled, the setting would be 0x00000003."

toz tolko oficialne zo stranky microsoftu. takze sa zda ze ide o binarne flagy zapinajuce urcite parametre, nastavenim na 5 sa teda oznaci 1. a 3. bit. a prave ten 3. bit nieje zdokumentovany (oficialne), neoficialne by mal dat viac zdrojov (resources) pre prefetcher. takze ak zapnete 5 zapne sa prefetching aplikacii so zvysenou prioritou. a preco by to malo ist rychlejsie?

1. podla MS sa zmena prejavi az po 3 restartoch, takze tie budu urcite rychle lebo nieje co prefetchovat (myslim ze neberie uz ulozene udaje ziskane predoslim nastavenim, otestovane pri 1. restarte) a ani rychle restarty po sebe nie su smerodajne pretoze on zbiera info o beziacich aplikaciach, tj. ak ziadnu nespuste nieje co prefetchovat (okrem rezidentakov)

2. to nastavenie vyssych resorces pre prefetch funguje a je este vypnuty boot prefetch t.j. neprefetchuje pri boote (ten modry had) ale taha to normalne (t.j. cast tohoco by s boot prefetchom tahalo pocas "hada" taha potom)
jo a skuste si vycistit C:/windows/prefetch mozno budete prekvapeny kolko udajov o apps uz winxp pozbieral

podla MS maju XPserver nastavene len boot prefetch, aj to o niecom hovori. (zatial som skontroloval 2 winxp prof sp1 aj ne-sp1 a nikde som default 5 nenasiel)

aby to nevyznelo ze som uplne proti prefetchu, takej sekretarke co pouziva 5,5 programu (word, excel, outlook, solitaire, minesweeper,...) to podla mna moze pomoct a pojde to rychlejsie, ale pri to kvante aplikacii co mam doma to moze robit len skode (teda keby som pouzival winxp a nie 2k)