Citace Původně odeslal Tantalos
Citace Původně odeslal Antonín Plhal
Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
System> XP 2100+, 512MB ram, MB Soltek 75-drv4, noname zdroj 350w a MSI FX5600
Problem je,ze se casto obraz hodi do stand by modu a pomuze jedine restart. Navic v nekterych hrach jde videt mizerny vykon, treba ve Freedom Fighters, kteri jinemu znamemu jedou dobre i na GF2.
System je WinXp cista instalace, DX9, Via Hyperion 1449p. Jeste prolezu bios a skusim najit fastwrites, mimo tohle me uz moc veci nenapada. Asi kamosovi doporucim koupi nove desky a to s nforce2 chipsetem. Netusite nekdo co by mohlo pomoct? Diky
Co máš za operační systém? Doufám, že ne W98 a jemu podobné! Potom bude problém v paměti, protože 512 pro W98 není to pravé ořechové.
Co to meleš?
512MB RAM je slušná paměť, nevím co se ti na tom nezdá. Navíc Hombre psal, že má čistou instalaci winXP. Já bych to viděl možná na nestabilní
zdroj, případně doporučuji testnout starší verzi VIA Hyperion a pokud nic nepomůže, tak ještě nahodit jiné drivery grafiky.
1-Nemelu!!!!
2-Přehlédl jsem WinXP
3-Nikdy si asi neslysšel o problémech Win98 na 512MB RAM!!! Není to pro ne málo, ale moc!!! Nějak to nedokážou strávit, to je všechno! Ale jak jsem řekl, přehlédl jsem to, to je vše.