Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Jak je to s 2 letou zarukou?

Standardní Jak je to s 2 letou zarukou?

Ahojda, prosim neukamenujte mne, jestli tady uz takovyhle (nebo podobny) thread je, ale jak je to s tou 2 letou zarukou? Ta by se mela stahovat na vse krome potravin? Ja jsem treba koupil v Mironetu chladic Spire FalconRockII a pak koukam, ze je na nej zaruka jenom 1 rok. Pak koukam do ceniku a nejaka Triplex graficka ma zaruku 6 mesicu, jak je to mozne? A nema to nahoudou kdyz uz prodavac pri pordeji rict, ze je zaruka jina, nez 2 roky? Tedka jsem si kuprikladu kupoval bocnic s vetrakem a kdyz jsem se ptal, jak dlouha je zaruka na ten vetracek, tak ten chlapek mi odpovedel neco ve stylu, ze kdyz pockam, tak mi to zjisti. Samozrejme jsem pockal a chlapek mi sdelil, ze je na nej zaruka 6 mesicu. A tohle bych se vubec nedovedel, kdybych se nezeptal. Jak to teda je? Diky!
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Viz. dulezity thready, aby mohla bejt zaruka kratsi nez 2 roky, MUSI se jednat o zbozi vyrobene pred 1.1.2003 (to musi prodejce prokazat). Toto plati jeste do konce roku, pak uz zadny vyjimky nejsou. Pokud je zbozi vyrobeno prokazatelne letos = automaticky na nej je minimalne 2 roky. Na pripadnou skracenou zaruku te MUSI upozornit predem (aneb kdo se moc pta, moc se dovi). Pokud to neudelaj (a neni to napr napsany na fakture, paac jinak se to tezko prokazuje) = automaticky 2 roky.

Vzhledem k tomu kolikatyho je, pochybuju ze by jeste nekdo prodaval veci vyrobeny loni = podej stiznost na COI.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. FAQ
    Založil sisi v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.11.2004, 01:07

Pravidla přispívání