Tie skrutky no jednym sa to paci druhym nie...nenasiel som nic lepsie chromovane a toto proste bolo . Ono sa to da velmi rychlo vymenit a uchytit klasicky.

K tomu prednemu plexi. ANO na krajoch je cierna izolacna paska...bolo to robene len na test ci to bude vyzera good alebo nie....lepsie to sice ako predtym nevyzeralo ale povedzme ze je to OK (ale na okrajoch to vidno predsa len je nejaky cas (dobry rok) asi co som skoncil na nom robotu a povaloval sa v praci)

Nahradit cely predny panel plexi nie je zly napad..necham to uz na brata ci si to zrobi alebo nie

Mne islo hlavne o jednoduchost a aby to vyzeralo vkusne...zas napr. mne sa moc nepaci kombinacia aku robis ty na svojom mode (ten rezany laserom panel) ale hodnotim hlavne prevedenie a to je TIP TOP u teba .

Problem u nas na vychode je s materialom...v dobe ked som zacal pracovat na Blue Alienovi tu nebolo dostat pomaly nic (som bol rad ze mi niekto vyrezal plotrom nalepku na to plexi v bocnici (si pozri este povodny clanok tam to pekne vidno - an novych fotkach to vidno nie je) a som bol rad ze som urobil to co z neho vyslo .

BLUE Alien 2 bude fakt o niecom inom (ale dopredu sa nikdy nehovori ze )