No jasný, ten můj celeron má jen 128kB L2 Cache, vono vlastně teoreticky ani víc nejde, když p4 s tim jádrem má 256kB takže tak...
No, asi vyměnim toho Willametta za Northwooda a s ním budu čekat na Prescotta s 533MHz FSB, na kterýho se strašně těšim, to bude dělo

Citace Původně odeslal Dolby_cz
Citace Původně odeslal juzko
No ten celer je postaveny na 18nm technologii jadra Willamete ci co a to ma tecnologicku hranicu tak okolo 2.5GHz to je ale teoreticka hranica neznamena ze ten celer pojde na 2,5GHz, 13nm Northwood jadro ma hranicu nad 4GHz takze to je skra rozdiel takze pochop ze taky shit ako 18nm celer skratka nepretektujes kedby si kupil 2.0 celer tak te v pohode facha na 3GHz. Takze v prvom rade bola strasna blbost kupovat taky shit ale kazdy sveho stesti strujce
Já sice nemam Celera, ale plnohodnotnou P4 Willamette s 256kB L2 Cache a jak řiká Honz@S, nebyl problém s tim jít na 125x17 => 2125MHz. Vejš to už nejde, protože mam BOXovanej chladič a nepřidávám napětí. Procák jsem vybíral v době kdy zrovna "došly" P4 1,6A a 1,8A takže jsem neměl moc na výběr