tezko rict,musis si s tema petkama trefit primo nad ten vetracek je to piplacka jak .... a zajimalo by me kam konec tech petek cpes estli nemas v boku vetracik, me se povedlo ze konec mam tak pul centimetru nad chladicem a inac s ti poslednim to byla blbost zaprve se to tam neda vubec upevnit a kdyz sem to podlozil vsim moznym abych vedel estli to de tak to neslo takze cely odpoledne v haji mno a estli mas tu genialni bednu kde je CPU za zdrojem tak no comment, to kamos vyresil ze ho nacpal do pozic pro CD-ROM cice to malinko roztahnul a bedna se mu cela zešišatila ale ucel to splnilo, misto zdroje udal z merkuru takovy cosi a pripevnil tam vetracek nad CPU, mno a vali mu celer 366@550 (s oddelanym plechem) s mojim starym chladicem z celera 900,
a vono kdyz tam das vetracek trebas do tej spodni tak pokud to nevysavas ven tak se ti nen vzduch mota porad dokola v bedne pac ten jeden vetracek ve zdroji stoji za ... inac ja do toho vrtal a bylo mi celkem jedno estli to pomuze ucel to splnilo, vypada to lip (zlutej vetracek, tmave modrej predni panel a stribrna mrizka) ja chci svetlomet plsss.....