Citace Původně odeslal maniak
Cauko som Miso.mam tu ist kartu az na to ze to eni manli ale je suprova!!!!!!!!!!!!!!Je to proste bomba.Bezi mi na tom zatial vsetko.Dokonca som na 800x600 rozhybal dost plynule doom3.moja zostava je amd duron 1ghz,256mbDDR,geforceti4200 64MbDDR,80gb disk.ja som ju kupil za5100SK.az budes mat cas tak mi odpis na moju adresu:blondakovo@pobox.sk .O.K Je to supis mega delo a podla testov je lepsia ako ge force fx5600!!!!!!!!!!!!!!!! zatial cav.
Doufám že si se nenechal zmást.Já tu kartu mám, jo je v poho, má i v něčem o chlup lepší scóre neř FX 5600, ale počkej na toho Dooma doopravdy a ta karta to dávat prostě nebude, pokud se nebudeš chtít nechat ochudit o bomba grafické efekty, které jsou implementovýány v DirectX 9.0 a GeForce 4 Ti je nepodporují, umí jen 8.1.To znamená že dneska má ta karta docela pěkný výsledky, ale to už za 1/2 roku platit nebude.To je asi vše.Já osobně bych šel buď do FX 5600 nebo do ATi Radeon 9600PRO 128MB . To jsou karty co mají budoucnost alespoň o trošku delší