Citace Původně odeslal Frost
Citace Původně odeslal Chihuri
(podle 3d marku 2001) nejlepsi je test nature, nejrychlec zahreje pameti...
takze jestli mas artefaktiky jako rozhazeny textury, bude to vysoka teplota, kdyz to budou modre body tak mas maly napeti na pametech... aspon s tim Sapphire "OC" biosem
kazdopadne jestli tam mas pasivky tak se neboj a hned tam soupni Voltage mod, staci ti tuzka a voltmetr... po celkove uprave das teoreticky 300+ na pametech...

Ten pencil trick si najdi ve starsich prispevcich... je tam odkaz na stranky na netu
Jo hazi mi to artefakty, ale teplotou to fakt neni, ty pasivi na pametech jsou vlazny. Penzil trik se mi fakt delat nechce protoze sem takhle uz jedno radlo 8500 oddelal. Delat to tuskou je uplna blbost, protoze kdyz se ti to povede dobre tak pameti spis odpalis. Lepsi je tam dat odpor. Jelikoz sem zatim videl navod jen na r8500 a moje r9100 ma trosku jinej PCB tak do toho fakt nechci jit. Asi bych skusil ten BIOS ale zadnej novejsi nez mam se nenasel.
jasne,ze odpor je lepsi... ale to uz musis pajet.... kdyz pomalu pridavas tuzkou tak se to da nastavit celkem v pohode.... hlavni je si nerikat"sakra dit tam skoro nic neni to nemuze vest..." a nasledne pridat brutalnejsi mnozstvi chce to promerovat multimetrem..... navic si muzes na netu najit jaky je prurazny napeti pro presne ty pameti co na karte mas...