Když kliknu na HTML soubor v průskumníku (třeba V WinCommandru to nedělá) tak mi spadnou WIN (Zmizej Ikony a spuštěné programy a zase se načtou. Nevím Je to asi nějakým zobrazováním náhledů, nevíte jak to aspoň vypnout?
Když kliknu na HTML soubor v průskumníku (třeba V WinCommandru to nedělá) tak mi spadnou WIN (Zmizej Ikony a spuštěné programy a zase se načtou. Nevím Je to asi nějakým zobrazováním náhledů, nevíte jak to aspoň vypnout?
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Please pomozte je to dost nepříjemný obvzlášť když něco programuju.
Vir?
NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
STARY POCITAC:
Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
WORK: Dell Latitude D630
Jj, to mi taky někdy dělá, ale nevím, jestli po kliknutí na HTML a navíc mi zmizne několik ikon v dolní liště. Vir to myslím není. AVG a Norton antivirus mi nikdy nic nenašli.Původně odeslal Dominator
Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380
me to taky delalo, pomohlo az odtraneni pripony v >Moznosti slozky>Typy souboru a pak znova asociovat priponu *.htm *.html a pak to bylo zase dobry
C2D E6850@3000MHz cooled by Scythe Infinity, Gigabyte P35-DQ6 rev. 1.0, 2x1GB Corsair XMS2 6400C4DHX, Zotac GeForce GTX 275 (896MB), Seagate 320GB, Samsung HD103UJ (1TB), DVD Samsung SH-S203B, case Thermaltake Armor Junior (Silver), 17" Sony E230 Trinitron, zdroj Seasonic S12-650W, Logitech G25 Racing Wheel
Dominator : aky mas system ?
Odporucam nainstalovat vsetky patche od M$
ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||
No mám WinXP with SP1 ale před inovací systému mi to asi nedělalo, ale jinak dík skusím tu asoc...
A pak, že ti všechno v pohodě funguje, to máš holt asi na reinstal Windowsů.![]()
![]()
Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.
Víš chlape já vím že už se určitě chystáš na svůj jubilejní 40. reistal ale já takovej blázen nejsem, tohle se může stát i tobě.
Já mám reinstalů asi 15, a to je docela běžný, kdybych zanl overclocking už dřív tak jich mohlo bejt jen 5. A taky to je mym bráchou kterej tak 2 roky nechtěl uvěřit, že to je hardware a ne Windows. Tak si nestěžuj.
![]()
Jo 15x za poslední teden.
![]()
![]()
![]()
2 Dominator:
Reinstal je nanic - skus este posledny Rollup Update pre XP + ODINSTALUJ IE6.0 a daj si tam nejaky poriadny browser
(Phoenix napr)
ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
Rollup Update pre XP = Co je to? Jinak jsem zkoušel znova přidat *.html, a je to furt na pikacu. Tak nevím?
http://support.microsoft.com/?kbid=826939Původně odeslal Dominator
Nechápu, jak může reinstall nepomoct. Normálně zformátuje disk na kterým má systém a je to . Pak znova nainstaluje Win a je to. Je to uplně čistej Win. To musí fachat.
Už je vše vyžešené pomohl ten Rollup Update pre XP, kterej je obsaženej v SP 1a, takže jsem hi naistaloval a je to OK. Mockrát dík!!!!
Je super ze sme ti pomohli - akurat asi ta nepotesim ale Rollup v SP1a nie je ....bol vydany ovela neskor ako SP1aPůvodně odeslal Dominator
Tak se asi koukni na.
---------------------
téma: sp 1 nebo sp 1a pro XP
Nie - lisi sa to iba Javou.
k SP1 treba este Update Rollup 1 - zaplata nejake kriticke trhliny ...
http://support.microsoft.com/?kbid=826939
--------------------------------
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)