právě proto, že mám koncový zesilovač stavěný a i bedny od profíka, tak ten rozdíl jek jak sviňa, ale, rozdíl je značný u DVD a her,
u přehrávání Audia je to prakticky stejné. (možná trochu lepší)
jestli je to u audia stejne, tak to pak nema co delat s kvalitou karty jako hardwaru, ale pouze s ovladacema..

Audio jako moc neřeším, pač s PC to nemá smysl, na to mám CD přehrávač.
tak to by ses asi hodne divil..

Ovladače jsou ale dost jiné.
Jenže jak by asi ovladače měli vliv na to že střeďák a basák hrajou podstatně líp, je to požitek, když si pustím Scorpions V DTS, tak mě střeďák rve uši.
no to by mely veliky, protoze ovladace Creative jak znamo jsou proslule svym nicenim zvuku mezi PCI slotem a vstupem prevodniku (myslim tim EMU).. muze byt vylepseny dekodovani multikanalovych formatu, opraveny nejaky bug nebo cokoliv takovyho.. a co se tyce her tak tam je to ciste o kvalite EAX algoritmu v ovladacich..

Taky udávají 106DB do všech kanálů.
U A2 bylo 102DB L,R,RS,LS a S,LFE,ZC - 90DB bylo dost poznat
jak šum v basáku, tak nepřenej střeďák vůči ostatním.
u Audigy2 to bylo 106dB co ja vim, ale to je uplne jedno, neb je to pouze SNR vytazene z datasheetu pouziteho prevodniku, ktery je IMHO osmikanalovy a vsech osm kanalu ma identicke parametry.. za nima nasleduji operaky 4556 pro predni kanaly a 4558 pro vsechny ostatni - jak u puvodni Audigy2 tak i u tehle ZS.. cili zadny duvod, proc by mela hrat lip... mimochodem oba operaky jsou VELKA bida s nouzi