KuKla napsal "předposlední odstavec: musím zopakovat obsah mého předcházejícího příspěvku "...naprosto souhlasím s Dawnem, zkus si digitálně nagrabovat zvuk z hifi do pc a pokud budou oba soubory bitově stejné, bude to hrát stejně...."
Ano pokud budou bitově stejné, budou při přehrávání na PC hrát stejně. O tom není pochyb. Ovčem pokud máš hi-fi player s optikou pro možnost digitálního grabování, tak to můžeš udělat a porovnat, sice silně pohybuji o tom, že to bude na bitík stejné!!, i když možné to je, ale nezapoměň na jednu věc. Tady nejde o figh-endový přehrávač, ale o spolehlivé hraní v normálních stolních "chrastítkách", jaký má doma širší veřejnost, prostě aby to v nich spolehlivě hrálo, jako v nich hrají lisované CDA. A tady to záleží především na kvalitním vypálení a schopnosti, nebo spíše neschopnosti takového přehrávače spolehlivě číst nedokonale vypálené pity. High endový přehrávač totiž zaručuje nějakou kvalitativní úroveň při přehrávání (tudíž i čtení) a pokud ale je na CDA tolik chyb, že toto nemůže dodržet, tak hlásí error, nebo CDA vyplivne.
Podívej každý ať si dělá co chce, tento problém prostě je o kvalitě vypálení a to nesouvisí jen s rychlostí, ale s kvalitou vypalovačky, s kvalitou media. Každý si musí vyzkoušet sám, jaká kombinace (CDROM, DVDROM čtecí + CDR/RW+medium+rychlost) mu, teda i jeho známím, kterým pálí CDA, vyhovuje. Já mám rád kvalitu, můžu si ji i "změřit" a dospěl jsem k tomu, co jsem tu a jinde uváděl a nejsem sám. Projdi si auditoria na CDR.