no jo, je tam diferencne kodovaniePůvodně odeslal PiT
takze taky pit je jednotka len v momente ked sa objavi, pocas trvania je to nula a v momente zmiznutia je to zas na chvilu jednotka![]()
este ze land je na tom podobne aspon ten chudak pit nieje v tom sam
![]()
hmm, chcelo by to prestudovat red book vs. orange book a zistit ako sa lisia podmienky co sa tyka kvality pits&landsPůvodně odeslal ICE
takze pokial nema audio cd mechanika vyslovne napisane ze podporuje cd-r, tak vam nikto za nic neruci (a vtychto koncinach zrejme aj ked ma)
a prave naopak dobra veza by mala mat slusnu mechaniku ktora sa nenecha osalit trochu znetvorenym tvarom pit-ov () a vtedy tam nieje ziaden rozdiel
a to mi nikto nevyhovori ze ak z mechaniky s CD-Rkom prijde 1:1 datovy tok zhodny stym co je na tom cd, tak to bude zniet inak
PS. ma napada ze tusim CDAudio ma mensiu CRC ochranu ako datove, tym sa vysvetluje preco sa tam vojde viac dat (700MB dat vs 800MB wavov), tusim ked sa da CDrom Mode 2 bez pridavnej ochrany, tak sa dosahuje datoveho objemu ako pri audio cd
PPS. skusal som raz palit na Memorexy s farebnym plastom a to este pri 8x (na novom teacu) malo uspesnost asi 50% pripadne na vezi to trvalo asi 15-20s kym nasiel prvu stopu