koupil sem si novou sim kartu a chtel bych ze svy stary karty prehrat seznam... kabel mam ale nevim jakej program pouzit, kde ho stahnout a jak se snim pracuje.. dik
koupil sem si novou sim kartu a chtel bych ze svy stary karty prehrat seznam... kabel mam ale nevim jakej program pouzit, kde ho stahnout a jak se snim pracuje.. dik
Jestli máš Siemens, tak mám pomoc.
Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.
mam nokii.... 3210 je to starozitnost, baterka mi nevydrzi ani ne dva dny, takze to mam takovou druhou pevnou linku![]()
Tak to nevim
Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.
požičaj si od nejakého kamoša nejaký mobil, čo má internú pamäť, napríklad Nokia 5510, možno aj 3330, vymaž tú pamäť telefónu (najprv požiadaj o povolenie kamoša, vlož tvoju SIM kartu, prenes zoznam zo SIM karty do internej pamäti telefónu, potom vymeň SIM kartu za tvoju novú a prenes obsah pamäte z telefónu do novej SIM karty
![]()
Poznámka: niektoré mobily, napríklad Nokia 3330, 5510 majú len 100 pamäťových miest v telefóne![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Ten telefon jsem mel taky. Jde to pres Nokia Logo Manager ! Pres ten to sloPůvodně odeslal Medek
ASUS P5B-VM, Intel Pentium IV 3.0GHz, 2x512MB DDR2 667MHz, Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB cache, Liteon SOHW-1673S, CoolerMaster Centurion 541, Genius HT 5.1, Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá OEM, Razer Diamondback Chameleon, Fujitsu-Siemens P19-2
nahodou mam logo managera ale nevim jak se to tam dela...
nechtel bych si omylem smazat seznam![]()
Uz sem si na to prisel sam... To je forum jak bota!
![]()
Ale i snaha se pocita...
PS - PROC MI ZMIZEL POPISEK MOJEHO POC. ZE ZDOLA![]()
a, vis ony existujou i mobilni foraPůvodně odeslal Medek
b, na podpis se zeptej v sekci Zpravy pro administratory
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)