Já koupil svojí F1 taky dost na poslední chvíli. Koupil jsem jí v Diskusu za 3100,- a to přesně 12.5.2003
Strašně dlouho sem jí chtěl,ale nebyly peníze a najednou když byli prachy tak sem jí nemohl sehnat,tak jsem volal snad do všech obchodů co znám.Nakonec mě napadlo se podívat kdo zapůjčoval v CHIPu Yamahy na testy. Tam byl napsaný Diskus.cz tak tam kouknu a tam jí měli,ale za 6635,- bez daně
Z toho jsem fakt šílel, tak asi po 3 dnech když už jsem jí prostě chtěl tak tam volám a asi po 10minutách hovoru a věčnýho přepojování sem se dozvěděl,že je chyba v ceníku a,že s tojí jen 3100,- s daní
Byl jsem štastnej jak blecha a přišla mi po 3dnech a je to prostě špička.
Akorátže,když opisovali sériový číslo na danový doklad tak tam u nich někde nechali CD s Nerem,takže jsem se celej den v práci modlil,aby se dalo kreslit i jinym Nerem než OEM.
Tak jsem opět v pondělí volal ,kvůli Nerovi,který příšel zcela zdarma druhý den,ale bohužel ve verzi 5.5.1.1. a ta Yamahu CRW-F1 nezná,ale už jsem nechtěl provolávat další prachy kvůli blbosti.

P.S. Pokud chcete volat do firmy Diskus a na něco konkrétního se zeptat tak si připravte hodně dobíjecích kuponu na mobil a pevné nervy,jelikož jsem procestoval zřejmě celou místní ústřednu této firmy a poznal se s cca 8 lidmi