Tak uz to mam doma na policce a je to vazne parada, kvalitne odvedena prace, promysleny navrh a pomerne slusna cena pri srovnani s konkurenci. Jedna se o profesionalni set schopny konkurovat vetsine komercnich veci na svetovem trhu. Jinak provedeni se mi zamlouva, elox je fešný a prislusenstvi bohate, takze se nemusim pidit po jednotlivych sroubkach. Testovani bylo dlouhe a narocne, ale snad Vam to vytvorilo alespon ramcovou predstavu. Omluvte kvalitu fotek jsou z rukou zacinajiciho fotografa- mě! Jinak velmi doporucuji silikonove hadicky, protoze by bylo dost od veci k tomuto dat hadicky z PVC....
Myslim ze se teplota jeste snizi ( v realnem provozu) protoze nebyly idealni testovaci podminky ( vymenik blizko zhavemu topeni a meli jsme pouze teplou vodu). I tak si myslim ze jsou namerene hodnoty relevantni.
Nepisi to sem proto ze jsem si to koupil, ale proto, ze kvuli tomuto jsem si to koupil) Budu se snazit dat nejake vysledky z realneho( netestovaciho ) provozu. Zdar a silu a preji abyste vydrzeli a aby tento ORIGINAL - WB cooling for NGP, jez je jediny sveho druhu brzo nasel podobneho seriovejsiho bratricka
.......neGryk........