Tak uz to mam doma na policce a je to vazne parada, kvalitne odvedena prace, promysleny navrh a pomerne slusna cena pri srovnani s konkurenci. Jedna se o profesionalni set schopny konkurovat vetsine komercnich veci na svetovem trhu. Jinak provedeni se mi zamlouva, elox je fešný a prislusenstvi bohate, takze se nemusim pidit po jednotlivych sroubkach. Testovani bylo dlouhe a narocne, ale snad Vam to vytvorilo alespon ramcovou predstavu. Omluvte kvalitu fotek jsou z rukou zacinajiciho fotografa - mě! Jinak velmi doporucuji silikonove hadicky, protoze by bylo dost od veci k tomuto dat hadicky z PVC....

Myslim ze se teplota jeste snizi ( v realnem provozu) protoze nebyly idealni testovaci podminky ( vymenik blizko zhavemu topeni a meli jsme pouze teplou vodu). I tak si myslim ze jsou namerene hodnoty relevantni.

Nepisi to sem proto ze jsem si to koupil, ale proto, ze kvuli tomuto jsem si to koupil ) Budu se snazit dat nejake vysledky z realneho( netestovaciho ) provozu. Zdar a silu a preji abyste vydrzeli a aby tento ORIGINAL - WB cooling for NGP, jez je jediny sveho druhu brzo nasel podobneho seriovejsiho bratricka

.......neGryk........