Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Chladic z BOXovanyho P4Celera 1.7 na P4?

Standardní Chladic z BOXovanyho P4Celera 1.7 na P4?

Mel jsem BOXovanej P4 Celer 1.7@2.0 a koupil jsem si samotnou P4(NW) 2.4G. Nevim, jakou jsem mel predtim teplotu, ale ted mam teplotu 70+ a to je podle mne hoooodne. Je pravda, ze kdyz vypnu pocitani UD, tak jde teplota dolu tak na 55-60, ale chci se zeptat, jestli je to vazne tim, ze ten chladic+vetrak z Celera neni dimenzovanej na "plnokrevnou" P4.

Standardní Re: Chaldic z BOXovanyho P4Celera 1.7 na P4?

Citace Původně odeslal MaVac
    Mel jsem BOXovanej P4 Celer 1.7@2.0 a koupil jsem si samotnou P4(NW) 2.4G. Nevim, jakou jsem mel predtim teplotu, ale ted mam teplotu 70+ a to je podle mne hoooodne. Je pravda, ze kdyz vypnu pocitani UD, tak jde teplota dolu tak na 55-60, ale chci se zeptat, jestli je to vazne tim, ze ten chladic+vetrak z Celera neni dimenzovanej na "plnokrevnou" P4.
    ak tam mas ten co som mal kedysi na 1.7cke ja (teda ten s tou mensou vrtulkou) tak je relativne slabsi, ale vytazuje to otackami, uchladit by to malo v pohode aj tu p4, radsej napis v com to meras a aku mas dosku
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

70°C je z na NW moc... vklada u duty cycles... obetuj 300 Kc a kup si poradnej chladic...

Standardní Re: Chaldic z BOXovanyho P4Celera 1.7 na P4?

Citace Původně odeslal MadCap
    ak tam mas ten co som mal kedysi na 1.7cke ja (teda ten s tou mensou vrtulkou) tak je relativne slabsi, ale vytazuje to otackami, uchladit by to malo v pohode aj tu p4, radsej napis v com to meras a aku mas dosku
    MadCap
    Mám desku MSI-6407 (845PE Max2) a měřím to tím jejich softem PC Alert....
    Otáčky to má asi tak 4000.

Standardní

mezi chladicema na P4 a Celera je podstavnej rozdil hlavne ve vetraku a tusim ze i v poctu zeber, ten na celera je min vykonej

Standardní

Citace Původně odeslal Galaxi
    mezi chladicema na P4 a Celera je podstavnej rozdil hlavne ve vetraku a tusim ze i v poctu zeber, ten na celera je min vykonej
    tak to sakra zle tusis ... taky isty chladic ako som mal na celerovi 1.7 mal kamos na 2g NW ... takze tak !
    toMavac: MSI vseobecne ukazuje strasne vysoke teploty .. urob to tak ze si pusti na chvilu prime (5minut) a sahni si za behu na pasiv ci je studeny/teply/horuci
    MadCap
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal Galaxi
    tak to sakra zle tusis ... taky isty chladic ako som mal na celerovi 1.7 mal kamos na 2g NW ... takze tak !
    toMavac: MSI vseobecne ukazuje strasne vysoke teploty .. urob to tak ze si pusti na chvilu prime (5minut) a sahni si za behu na pasiv ci je studeny/teply/horuci
    MadCap
    No, ja ani sahat nemusim, protoze se mi zacne brutalne zpomalovat...treba litam FS2002, jedu v krasnejch 26FPS a najednou to padne na jednotky FPS....takze se asi fakt prehrejva a CPU tam zacne davat ty NOPy. To samy u UD. Pocitam a teplota roste na 75+, najednou se mi komp velice spomali (treba i minimalizace okna je "po skocich") a najednou vidim, ze teplota je na 65 a klesa....a pak se to zase rozjede.
    Jeste mne napada takova blbost. Kolik je primereny mnozstvi teplovodive pasty?Jestli jsem ho spis neodizoloval...

Standardní

No, ja ani sahat nemusim, protoze se mi zacne brutalne zpomalovat...treba litam FS2002, jedu v krasnejch 26FPS a najednou to padne na jednotky FPS....takze se asi fakt prehrejva a CPU tam zacne davat ty NOPy. To samy u UD. Pocitam a teplota roste na 75+, najednou se mi komp velice spomali (treba i minimalizace okna je "po skocich") a najednou vidim, ze teplota je na 65 a klesa....a pak se to zase rozjede.
    Jeste mne napada takova blbost. Kolik je primereny mnozstvi teplovodive pasty?Jestli jsem ho spis neodizoloval...
    primerane mnozstvo je najmensie mozne takze co najtensia vrstvicka a inak to je fakt divne ! ze sa ti to tak prehrieva ... ten chladic by to IMHO mal zvladnut, ked si pozres kolko watov dava 1.7celer (18mikronov ja som ho mal na 2.1 a to malo skoro 100W ) tak by to malo behat .. skus to hodit dole a spravne napastovat (co najmenej pasty fakt ..)
    MadCap
    EDIT: nemas nahodou v case 50stupnov?

Standardní

primerane mnozstvo je najmensie mozne takze co najtensia vrstvicka a inak to je fakt divne ! ze sa ti to tak prehrieva ... ten chladic by to IMHO mal zvladnut, ked si pozres kolko watov dava 1.7celer (18mikronov ja som ho mal na 2.1 a to malo skoro 100W ) tak by to malo behat .. skus to hodit dole a spravne napastovat (co najmenej pasty fakt ..)
    MadCap
    EDIT: nemas nahodou v case 50stupnov?
    No, uz jsem to zkousel dat dolu a prebytecnou pastu dat pryc, ale nepomohlo. V case nemam 50 stupnu....jenom 45 Asi to bude chtit dalsi vetrak a trochu "debordelizaci" v kabelech )) Jeste mne napadlo, jestli treba neni nejak min primacknutej...ze bych pod ty dve paky, kterejma se to pridelava dal nejakou folii nebo neco podobnyho, co by to trosku vic primacknulo...
    No a jinak si asi koupim nejakej lepsi chladic, asi to bude Super Silent 4TC....co Vy na to?

Standardní

SS 4 Pro je gut .. pekny chladic, inak o pritlak by som sa nebal .. boxi tlacia hooodne a to ze mas v case teplo je z velkou pravdepodobnostou dovod tvojich problemov ...
    MadCap

Standardní

Záhada je z části vyřešena!!!!!
    Kouknul jsem se do BIOSu a zjistil jsem, ze do CPU peru 1.85V , coz byl pozustatek z predchoziho procesoru. Tak jsem to dal na standardni voltaz a teplota mi slezla o 15 stupnu. Neni to sice jeste tak uzasny, porad mam 65, ale na to, ze permanentne jedu zatizenim na 100% to neni tak zly ne?

Standardní

cozeeeeeee ?? ?? ty si rval do northwoodu 1.85 len tak ?? lol .. inak 65 uz na MSI ujde
    MadCap

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. NVIDIA - Biosy a flashovani
    Založil Masster v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 491
    Poslední příspěvek: 22.03.2013, 02:05
  2. Podvod na uzivatele jmenem FUP
    Založil trodas v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 114
    Poslední příspěvek: 04.11.2006, 08:08
  3. Novej chladic nejde misto staryho na P4
    Založil FetesBrod v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5