Ale no tak Wuuduu, klidek. Rozmazanymi objekty jsem myslel stav monitoru pri pohyby sceny, ne pri statickem obrazu. Tam samozrejme nemaji LCD v nativnim rozliseni v ostrosti konkurenci. Ale jestli me chces presvedcit o tom, ze na LCD s 25 ani 30ms nejsou videt stopy za pohybem a nemaze to pri tom textury na objektech, tak to si radsi setri sily, hral jsem si s tim tady osobne dost dlouho na to abych vedel o cem pisu. Sice na monitoru prevazne makam do prace, ale po nocich si obcas jeste neco zahraju nebo upravuju fotky, takze me zajimaji i jine parametry nez super-cool-sharp-image...
Jinak co se tyce te jamy, uz dost lidi psalo ze to ma rozmazany, nevim - asi mam stesti na kus. Provozuju to v 1152x864 @100Hz, hned po zakoupeni jsem si focus vlastnorucne dosteloval sroubovakem, konvergence je slusna a s geometrii nemam problem (nedostatky lze doladit pres servisni menu). Nevim kolik jsi ty videl monitoru, ale ja jsem uz videl teda i mnohem hnusnejsi obrazy, to ta moje jama je naopak jeste velice slusny monitor...![]()