Citace Původně odeslal Weex_cz
hodim popis byla, by i fotecka ale to bych musel komp vytahnout nekam na svetlo pac fotacek si nak nerozumi s tmou , mno nevim estli to tak funi ale domnivam se ze jo . ve predu naspod (pod knoblema a ledkama hdd) mam 80mm vetracek ze staryho zdroje ten to funi na grafarnu a ostatni kejdy, pak z boku to de pres tu "trubku" rovnou na vetracek cpu (takze to nenasava teplej vzduch z vnitrku kejsu ale v senku kejsu), mno a ve zdroji a nahore kejsu sou vetraky co to tahaj ven. kdyz se mi bude chtit tak komp vytahnu nekam na svetlo a secko to blejsknu a prdnu na net ale to bych musel seeecicko odpojit a to se mi vubec nechce . a jinak mezi otevrenym kejsem a zavrenym (s touhle upravou) nepozoruju zadny zmeny.
jo a este ty vetracky nevali na plny kotel jedou na 7V pac komp jede v kuse celej tejden a u toho bych neusnul....
Ha, tak jsem se dočkal,dík.Všecko prubnu. Jinac "nemas blesk,nebo za sebe hod lampu."(to jenom, když vidím, jak moc tu chceš ty fotečky dat )A ještě něco, předpokladam že ty větráčky máš 12+5, můžu na jednu větev prdnout dva paralelně?A můžu tam pak ještě něco připojit?Mám tu svou 250tku celkem rad a nerad bych ji hasil. Zatím ale díkP.S. Hoď sem zhruba svoje teploty