Citace Původně odeslal Katalyzator
Citace Původně odeslal deathkiller
kdyz jsem si tuhle desku koupil taky jsem nemohl pripojit to pridavny napajeni (zdroj to nemel) ale staci zahrabat trochu v krabici od desky a najdes redukci ja ji mel az uplne na dne krabice pod papirama ale je tam. je psana i v manualu ze tam ta redukce je.
Ted jsem koukal do krabice a neni tam. Se ani nedivim, kdyz jsem k tomu solteku nedostal ani sroubky. Da se i normalne koupit ta redukce?
ja v krabici mel: Desku (prekvapive), driver cd+ jedno cd z programama,manual, pak jeste quick instalation manual (nebo jak se to rekne) pak dalsich papiru, 2 kabely na HDD , 1 kabel na disketovku, jeden sacek (sroubky,podlozky atd.),plech (jak se dava zezadu na case. nevim jak se tomu rika,ale jsou v tom vyvody na pripojeni treba mysi klavesnice... atd), pak jeste rozsirujici kabel s dalsimy 2 USB porty a tu redukci ze zdroje. z Main power connector (20-pinu)ze zdroje-na ten samej + +12V Power connector (cesky: redukce rozsiruje ten velkej konektor co jde ze zdroje na ten samej + to pridavny 12V napajeni 2x2). kupoval jsem to u Mironetu ale nebylo to nejak extra znaceny tak podle me to je normal baleni.

ja si te zahrabane redukce nevsiml a zapojil jsem to bez toho pridavneho napajeni a po zmacknuti POWER se me odpalil socket i s CPU (to co je spaleny me rikal servisak v prodejne) ale hned jsem dostal novou desku i s CPU takze pohoda a jeste jsem na tom vydelal (dostal jsem za Palomino Becko ). v ty novy krabici s deskou taky byla redukce az vespod. jestli to delaji naschval v obchode nebo ze by si u Solteku pri baleni hraly