Citace Původně odeslal Decase
Citace Původně odeslal gillan
Citace Původně odeslal Kankal
Citace Původně odeslal Kamikatze007
to je divny, me to funguje voboje naraz
to Kamikatze007: Pokud máš toho Abita, co máš v podpisu, tak ti to hraje naraz diky nemu.

to gillan: Mám Asus A7N8X non-deluxe a jsem na tom stejně jako gillan. Tím, žes odpojil ty jumpery, jsi přerušil tok do zadních konektorů pro repráky. Decase má pravdu.
To je nejake divne, prece nepolezu pokazde do casu abych prehazoval dratky a nasazoval jumpery kdyz si chci zapnout sluchatka, to pak ten audio panel uplne ztraci vyznam, to je jednodussi ty sluchatka pichnout dozadu, misto repraku.

Me prestastavaji hrat predni repraky (zadni nemam ted zapojene).

Zajimalo by me co by to udelalo, kdybych to propojil, jak je to tim jumperem (aby hraly repraky) a jeste pripojil sluchatka. Nema nekdo tuseni? Nerad bych neco "odpalil"
vzdyt ti to rikam.....zapoj predni repro a sluchatka do rozdvojky na front panelu
BTW nemas nahodou sluchatkovy vystup nekde na reprosoustave? (dalkove ovladani, woofer, jedna z bedynek...) Mozna resis neco zbytecne...
To mam hodit dopredu rozdvojku a z ni tahnout repraky? No fuj. To se mi nelibi..ble. Ja chci nejake hezke elegantni reseni. Zadny vystup z repraku na sluchatka nemam, kdybych mel, tak bych to nemusel resit )