Citace Původně odeslal PARC
putas: obavam sa ze sa taktrosku mylis... oni tie stabilizatory napatia sa od toho volaju stabilizatory napatia, ze sa ti snazia v ramci moznosti po celu dobu chodu pc udrzovat dane napatie konstantne.... a to same plati pre grafiku takze si len pekne okontroluj ci mas ok zdroj... ak je slaby tak sa nediv a ti nepomoze ani x nastavovani zdroja
No snažit se může
Slabý, silný to jsou relativní pojmy a nakonec na výkonu moc nezáleží, tohle bude o tom jestli se vyrovná se špičkami a nízkým odběrem.

A Tome, já vim že si strašnej dříč, já vim že můžu makat, ale to nic nemění natom, že na to nemam, prostě mi to za pár megahertz navíc nestojí. Jinak kompy stavim rád , i zadarmo, protože se dozvim zajímavý věci (např. že R9700Pro má větší spotřebu než BBA R8500 ). A toho Durona sem udělal nejvíc na 1875 MHz (12,5*150) a to byste měli vidět těch 5V, to byly chvílema spíš 4V!

Tak mě napadá, myslím že všechny K7 procesory jsou napájeny z 12V (které je velmi stabilní, 15A- to je dost na 300W PSU ) , ale já mám vážný problém na 5V, a CPU Vcore se chová lineárně podle těch 5V. Zdroj je 200W TCO, což by mělo stačit na muj kompík. Mi z toho de hlava kolem...