Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 69

Téma: Pochvala pro CzechComputers

Standardní HA HA

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Moje zážitky s CC:

1) Ve čtvrtek mi přišel poštou disk 80GB Seagate 7200.7
    - Disk nechodil korektně, cvakal a systém se sekal.
    - V pátek odpoledne přijel jejich řidič, odvezl si disk do firmy
    - Za hodinku volá, že mi veze nový

2) Koupil jsem tiskárnu HP 5550
    - Za tři týdny odešla, vada v síťové části tiskárny
    - V NEDĚLI si pro ni přijel řidič, že ji v ponděli veme do servisu.
    - V Úterý mi volá, že dostanu novou, ale není zatím na skladě, tak budu muset počkat do tohoto týdně a pak ji přiveze.

Samozřejmě jsem musel cvakat cenu dopravného. Ale vyplatilo se. Nemám rád poštu.

CC is the best.
    CC rulezzzZZZZ

s tim samozrejme jsem musel cvakat cenu diopravneho jsi pekne prohloupil.... je to jeden z nakladu spojenych z reklamaci... dle §509 a 598 OZ je povinnosti prodavajiciho hradit nutne naklady spojene s reklamaci... pokud to delaji vlastni dopravou - chtel bych to po nich zpet, to je tak na zalobu... nemaji zadnou sanci se z toho dostat! Jejich jednani je naprosto nezakonne....

Standardní

To máš naprostou pravdu, ale je v tom jeden háček:

Já jsem to mohl poslat klidně poštou či osobně, když jsem z Prahy.
    Tento odvoz byla moje dobrovolná volba, protože jsem to chtěl mít rychle.

Oni nejsou povini k tobě jezdit a pokud jedou, tak musíš zaplatit cestu dopravného po Praze (244kč).

Doufám, že mám v tomhle pravdu. Připadně mi to ještě vysvětlete. Tohle mě hóódně zajímá
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní Re: HA HA

Citace Původně odeslal ZB
    Moje zážitky s CC:

- V Úterý mi volá, že dostanu novou, ale není zatím na skladě, tak budu muset počkat do tohoto týdně a pak ji přiveze.

Samozřejmě jsem musel cvakat cenu dopravného. Ale vyplatilo se. Nemám rád poštu.

CC is the best.
    CC rulezzzZZZZ

s tim samozrejme jsem musel cvakat cenu diopravneho jsi pekne prohloupil.... je to jeden z nakladu spojenych z reklamaci... dle §509 a 598 OZ je povinnosti prodavajiciho hradit nutne naklady spojene s reklamaci... pokud to delaji vlastni dopravou - chtel bych to po nich zpet, to je tak na zalobu... nemaji zadnou sanci se z toho dostat! Jejich jednani je naprosto nezakonne....
    Tak to nevim, kdes na tuhle blbost prisel, reklamaci resi prodejce na svoje naklady, ale urcite neresi dopravu. Si vem, ze ses treba z Brna, koupis si neco v Praze a pak to pujdes reklamovat, myslis, ze si pro to prijedou To asi tezko..

Standardní

To máš naprostou pravdu, ale je v tom jeden háček:

Já jsem to mohl poslat klidně poštou či osobně, když jsem z Prahy.
    Tento odvoz byla moje dobrovolná volba, protože jsem to chtěl mít rychle.

Oni nejsou povini k tobě jezdit a pokud jedou, tak musíš zaplatit cestu dopravného po Praze (244kč).

Doufám, že mám v tomhle pravdu. Připadně mi to ještě vysvětlete. Tohle mě hóódně zajímá
    jezdit k tobe nemusi, ale naklady na dopravenmi k nim zaplatit musi, rozhodne je pro ne levnejsi si proto prijet... kdyz jim to povezes sam, tak ti musi zaplatit 3,40/km amortizaci + 25,10 za litr naturalu 95 + spotrebu dle velkeho technicaku auta kerym pojedes.. (viz 119/1992 ve zneni provadeci vyhl 569/2002)... privezeni autem se obecne povazuej za primerene i kdyzs vec mohl poslat postou... poslani postou ej znacne neprukazne a skoda muze vzniknout tez po ceste.... je to problem...
    navic bys pak mohl uctovat i balne v radu nekolika set Kc + samozrejme postovne... nechal bych to nanich.. je ot jejich vec...
    1.) chcete si prijet OK prijedte si anic nebudu chtit...
    2.) mam to psolat ? ok, ale budu chtit balne a postovne + cestovne na postu
    3.) mam to privezt ok, ale budu chtit cestovne + bnahradu za ztratu casu

uvedomte si, ze za vadu i za naklady s jejim odstranenim ruci prodavajici plne! je to ejho riziko podnikani... narok na nahradu nakladu spojenych s reklamci §509 a §598 OZ

Standardní Re: HA HA

Citace Původně odeslal Bibas
    Citace Původně odeslal ZB
    Moje zážitky s CC:

CC is the best.
    CC rulezzzZZZZ

Tak to nevim, kdes na tuhle blbost prisel, reklamaci resi prodejce na svoje naklady, ale urcite neresi dopravu. Si vem, ze ses treba z Brna, koupis si neco v Praze a pak to pujdes reklamovat, myslis, ze si pro to prijedou To asi tezko..
    Hmm tak tahle "blbost" plyne expresis verbis ze zakona a je to docela bezna zalezitost. Kdyz budu treba odkudkoliv... je prodejce pri vzniku vady, kterou uzna povinen mi uhradit naklady nutne k reklmaci. Jestli neveris mrklni na §509 a §598 OZ (40/1964 SB. v aktuálním znění). Judikatura davno vylozila tento pojem tak, ze do nutnych nakladu se pocita jednoznacne cetovne, naklady na posouzeni, balne popř. naklady znalce apod. proste veskere naklady, ktere s uplatnenim reklamce vznikaji - je povinenn do posledni Kc uhradit prodejce, vznikly totiz jeho vinou... jestli ti to nedochazi... dalsi kapitolou je skoda, ktera ti vznika vadou, treba, ze to nemuzes 30 dni pouzivat... za tuto skodu odpovida opet prodejce.. protoze ji zpusovbil... Dalsi otazkou je skoda, kterou způsobil vyrobek přímo - treba pozar, za tuto skodu odpovida za jistych okolnosti vyrobce a tez za jistych okolnosti prodejce.

Proto ja obvykle pozaduji na 30 dnu nahradni vyrobek nebo odskodneni.
    Naklady spojene s uplatnenim reklmace narokuji takto.. necham si veskere protokoly, ktere dokladaji prevzeti do opravy, opravu a vydani... tyto nedam z ruky... dokazuji, ze vyrobek mel vadu, kterou prodejce uznal... az mam v ruce novy vyrobek nebo penize.. tak doporucenym dopisem na sidlo uplatnim tyto naroky.. uz jsem asi 6x tyto ziskal a 1x me poslal prodejce do riti... kdyby nesidlil vedle me kancelare, tak to mam i s nakladyma na pravni zastoupeni a urokama z prodleni... obvykle, kdyz je to vramci mesta kde bydlim to vychazi na nejakych 150-250 Kc za cestu tam zpet , tam zpet... protoze nahrada samozrejme nalezi za cetu tam a zpet, kdyz reklamujes i za cestu tam a zpet, kdyz si jedes vyzvednout.. nekdy jsou cesty tři, třeba když po 30 dnech to jeste nemaji opraveno a ty se dohodnes "dobrovolne" ze jeste pockas... pak je to 3x tam a zpet podole cestovnich nahrad (119/1992)... to uz hodi nejakou kacku...

Prodejce je namydlenej.. nema sanci pripadny soud vyhrat.. zvlast kdyz mas dukazy o tom, ze vadu uznal... je to na 99,99% vyhrano predem.

Nastavaji kuriozni situace.. budik za 20 kc... naklady na uplatneni reklmace 250 kc, prodejce nechce zaplatit a zazalujes to... zaplati nakonec prodejce asi 2350 z toho 1750 tobe, pokud jses zastoupen advokatem...

PRÁVA NÁLEŽÍ POUZE BDĚLÝM..

prodávat v dnešní době není sranda.. to že to většina lidí od prodejců nechce na co mají ze zákona nárok, je jejich hloupost. Já jdu většinou tvrdě do toho, a proč bych to měl dělat jinak? Prodejci si musí uvědomit, že jejich odpovědnost nekončí pčedáním nekvalitního výrobku made in china a převzetím peněz s minimální provizí... Hold, kdo chce valcovat konkurenci cenama, musi vědět, že se mu to může vrátit... trh není rpo všechny.. silní zaženou slabé... to už někdo kdysi řekl, a měl pravdu.

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    54
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Pridavam se k pochvale, v utery sem objednal ramet, ve stredu ji poslali. Akorat posta mi doted nedorucila oznameni, presto ze podle jejich vebu dorazil balik uz 19. Asi budu chtit slevu na postovnym, sem zvedav, jak se na to budou tvarit.
    Pošta, to je kapitola sama pro sebe. Já jsem u jedný firmy objednal zboží 23.7.2003 odesláno bylo 25.7.2003 a na webu pošty mi tvrdili že zásilky byla doručena 19.7.2003. Kurňa, ty sou tak rychlý, že podle nich, jsem dostal zboží dřív než jsem si ho objednal.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    306

Standardní

Pridam pochvalu na CC. Pred +- dvouma rokama sem u nich koupil Hercules GF2Ti za 6200,-, bohuzel sem mi ted podelala tak sem ji reklamoval. Do triceti dnu se jim to nepovedlo vyridit (ani se nedivim s takovou vykopavkou) a bez kecu mi vratili prasule (ktery sem u nich obraten nechal za neco jinyho). CC proste rulezz

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

Nepatri to na 100% do tohoto theadu,ale stejne se zeptam. Koupil jsem u CC na dobirku Saphira 9500 128MB ... Dosel dneska profi balikem. Po otevreni jsem zjistil, ze karta byla na 100% uz v nejakem PC, byla v obalu od MB a na konektoru byli videt stopy po pinech AGP. To bych jeste prekousl, i kdyz to neni korektni, ale karta me nejede v PC, jeste zkusim v jinem, tak uvidime. Rad bych ji vratil, protoze jsem chtel kartu, ktera by sla modnout na 8pipe, ale dostal jsem kartu, kterou uz nekdo zkousel a navic jeste nejede. Jaky mam sepsat papir, kdyz chci vratit penize. Je to kupovane pres internetovy obchod, tak mam mysim 14 dni na to, abych ji dostal, zpet a oni pak vratili penize. Mam to poslat na dobirku, kontaktovat je, jaky dokument prilozit ? Dik.
    Question is: who cares ?

Standardní

Citace Původně odeslal stealth
    Nepatri to na 100% do tohoto theadu,ale stejne se zeptam. Koupil jsem u CC na dobirku Saphira 9500 128MB ... Dosel dneska profi balikem. Po otevreni jsem zjistil, ze karta byla na 100% uz v nejakem PC, byla v obalu od MB a na konektoru byli videt stopy po pinech AGP. To bych jeste prekousl, i kdyz to neni korektni, ale karta me nejede v PC, jeste zkusim v jinem, tak uvidime. Rad bych ji vratil, protoze jsem chtel kartu, ktera by sla modnout na 8pipe, ale dostal jsem kartu, kterou uz nekdo zkousel a navic jeste nejede. Jaky mam sepsat papir, kdyz chci vratit penize. Je to kupovane pres internetovy obchod, tak mam mysim 14 dni na to, abych ji dostal, zpet a oni pak vratili penize. Mam to poslat na dobirku, kontaktovat je, jaky dokument prilozit ? Dik.
    Domluv se s nema pres ICQ jak postupovat,radi ti s tim pomuzou.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

No doufam, ale fakt se mi nelibi, ze uz ji nekdo zkousel a navic nejede. Dneska pro jistotu prubnu nekde jinde a uvidime.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Ty nectes BAZAR ? Si tam precti kolik lidi se dnes zivi prebiranim R9500. Koupit naslepo kartu 8 pipek uz jen tak nepude

Standardní

Citace Původně odeslal azbuk
    Ty nectes BAZAR ? Si tam precti kolik lidi se dnes zivi prebiranim R9500. Koupit naslepo kartu 8 pipek uz jen tak nepude
    Ctu bazar, jednu dobu jsem 9500 taky nabizel, jenze proca je na suchu a tak mi nic jineho nezbyva. Tohleto je ale dost maras a vzhledem k tomu smajliku to asi beres jako samozrejmost. Kupuji nove zbozi, tak chci nove zbozi, cloveka co si taktuje a prebira ve sklade by meli vyrazit

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal stealth
    cloveka co si taktuje a prebira ve sklade by meli vyrazit
    kua, půlka OC fóra bez práce
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    299

Standardní

Kamos si v CC koupil R9500 naslepo a jede vsech 8 pipek bez chyby. Mozna nekdo, komu nejede ji "pomuze" do hrobu a chce jinou.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Junior Member Avatar uživatele Koláček
    Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Já jsem si také zakoupil v CC grafickou kartu a nemůžu jsi stěžovat.A plánuji i dálší nákup v CC. Jsem zatím s CC spokojen a doufám že budou v tak dobré práci pokračovat
    AMD Phenom X4 9950 BE - Asus M3A78 PRO - 8Gb GEIL Black Dragon DDR II
    Twisted by the dark side, young Skywalker has become. The boy you trained, gone he is . . . Consumed by Darth Vader

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

CC celkem fain,ale stvou me s tema novejma/jetejma vecma...
    s kamosem sme si ted oba kupovali novou fosnu a obe byly skoro urcite jety.. tzn. prelepovanej obal, zohybany stranky manualu atd..
    Ja kdyz kupuju neco novyho,tak bych rad, abych to otviral 1.
    A to uz sem cetl,tady na foru, o ruznejch jinech jetejch vecech (grafika-ocividne zapraseny pasiv a "poskrabany" CRT konektor, chladic-opatlany pastou s otiskem procu )
    Athlon II X2 250(stock) + Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. 2 + Nexus 120mm (800rpm) | Gigabyte GA-MA770T-UD3P | Zeppelin 3x2048 DDR3 1333 MHz | Sapphire 4670 Ultimate (passive) | Hdd Samsung spinpoint F3 500GB | Hdd seagate barracuda 500GB | Seasonic S12-II 430w |
    Opteron144@2700(1.425v)+Scythe Ninja + Nexus 120mm (idle - off; load 800rpm) | DFI Sli-Dr eXperT | Dual 2x512 DDR400@450 Hynix 4,3ns (2.5,4,4,11) | Asus x1950Pro | Hdd IBM Deskstar 180GPX 120GB 8MB cache | Chieftec BX-02B-SL-B + Akasa | Seasonic S12-II 430w |

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    285

Standardní

Kamosovi poslali jetou desku
    Ale jás si zatim nemůžu stěžovat

Standardní

A je nějaká možnost odmítnout takhle rozbaleny a na prvni pohled uz nekym pouzivany zbozi? Neni nejakej zakon na to ze to musi bejt zaslidovany nebo tak neco ?
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
    A je nějaká možnost odmítnout takhle rozbaleny a na prvni pohled uz nekym pouzivany zbozi? Neni nejakej zakon na to ze to musi bejt zaslidovany nebo tak neco ?
    Od ceho tu sou dulezty thready a vsechny ostatni thready ze ? No prece od toho, aby na ne moderator neustale odkazoval .

V pripade zaslani postou to muzes obratem vratit zpet bez udani duvodu a pozadovat penize. Pokud ses stimhle pravem seznamenej, mas na to vetsinou 14 dnu. Pokud nikde zminka, mas podstatne delsi dobu. Pokud si "jety" zbozi prevezmes v krame, je to tvuj problem.

Ale zadnej zakon o tom ze ti musej prodat nerozbaleny zbozi neexistuje.

BTW: Pokud by si lidi nekupovali rozbaleny, uz by treba MONIMA davno krachla. Tam ti vykuchaj uplne vsechno aby si na to mohli dat ty svoje lepiky.

Standardní

Ked to funguje, tak by som sa nestazoval... Lepsie rozbalene a funkcne ako nerozbalene a zle Ale keby to nefungovalo, tak by som im k tomu povedal, ze nielen, ze to nejde, ale navyse to bolo uz aj rozbalene.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Citace Původně odeslal Rainbow
    Ked to funguje, tak by som sa nestazoval... Lepsie rozbalene a funkcne ako nerozbalene a zle Ale keby to nefungovalo, tak by som im k tomu povedal, ze nielen, ze to nejde, ale navyse to bolo uz aj rozbalene.
    presne to mam v planu, poradne to votestuju a kdyz neco nepojede tak je tam pujdu zprdnout
    Athlon II X2 250(stock) + Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. 2 + Nexus 120mm (800rpm) | Gigabyte GA-MA770T-UD3P | Zeppelin 3x2048 DDR3 1333 MHz | Sapphire 4670 Ultimate (passive) | Hdd Samsung spinpoint F3 500GB | Hdd seagate barracuda 500GB | Seasonic S12-II 430w |
    Opteron144@2700(1.425v)+Scythe Ninja + Nexus 120mm (idle - off; load 800rpm) | DFI Sli-Dr eXperT | Dual 2x512 DDR400@450 Hynix 4,3ns (2.5,4,4,11) | Asus x1950Pro | Hdd IBM Deskstar 180GPX 120GB 8MB cache | Chieftec BX-02B-SL-B + Akasa | Seasonic S12-II 430w |

Standardní

Citace Původně odeslal Chihuri
    Citace Původně odeslal Rainbow
    presne to mam v planu, poradne to votestuju a kdyz neco nepojede tak je tam pujdu zprdnout
    To je v CCčku takovej "morální" problém... Od tý doby, kdy jsem tam šel něco vrátit, přestože to úplně v pohodě fungovalo (ale prostě jsem v rychlosti a nouzi koupil něco, co mi pak úplně nesedělo), tak tohle neřeším... A to, že mi dali evidentně použitou grafiku, no, ze začátku jsem nadšenej nebyl, ale měla přeflashnutej BIOS (malé + ) a záruka je plná, tudíž jestli se to má kdy podělat, tak se to podělá a v tomhle případě spíš dřív, což by byla spíš výhoda!
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Junior Member
    Vliv
    267

Standardní

no tak ze rozbalujou veci neni prijemny ale kdyz to nicemu nevadi tak snad by jen opruz neco kecal...me by se to nelibilo ale oni to treba taky aspon zkuosej ne?...prece jen asi by meli zkusit od jednoho aspon jeden kousek ne...no prece ho pak nevihodej mm no nevim..ja v CC nepracuju..ale sortiment own...ceny taky fajn... nekdy tam neco koupim
    starší díly na prodej
    C2D E6320@3,08ghz 1.23V box 40/59*C, 1GB 800mhz kingmax, GB DS3r3.3, Hitachi 160 GB, Fortron 350W, sony dru710, GB 8500GT sil.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Co se "rozbalencu" tejka asi by byl ferovej pristup to prodat za nakupku (= sleva tak kolem 10%).

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    285

Standardní

Rozbaleny je jedna vec, jety (zapraseny) druha...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ: Mechaniky a média (2.9.2007)
    Založil peta303 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.08.2007, 02:08
  2. Pochvala pro Libru Electronics
    Založil faborsky v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 18.09.2003, 21:09
  3. BIOS pro A7V333 RUF
    Založil vostik v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 2