Mám grafickú kartu Matrox Millenium G200 do PCI slotu, len s VGA výstupom a potreboval by som ju prepojiť s televízorom. Viem, že také niečo je možné pomocou nejakej redukcie, ale neviem kde ju zohnať v Bratislave.
Mám grafickú kartu Matrox Millenium G200 do PCI slotu, len s VGA výstupom a potreboval by som ju prepojiť s televízorom. Viem, že také niečo je možné pomocou nejakej redukcie, ale neviem kde ju zohnať v Bratislave.
myslim ze to bude fakt problem, ja jsem jenom shanel ten kabel na DH na TVOUT a taky to byl celkem problem na matrox.cz mi napsali ze ani nahodou, ale kamos mi ho sehnal
pravdepodobne hledas tohle
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tem=2071356034
no ten manik to koupil za 1USD + postovny 8 i tak je to supr, ale hold to neni CZ ani SK
No myslim, že to je ono, sa to zapoji do VGA výstupu a šups do TV, teda dúfam. Som pozeral na matrox.cz a tam za to pytaju 880,-Kč.
No teraz neviem či je to TV-OUT, ktorý majú na matrox.cz, alebo ten kábel, čo pasuje aj na G400, ktorý je v tomto linku:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tem=2071356034
ty bys asi potreboval i ten modul ne? ten kabel se da udelat
ted sem ho origos sehnal za 100kc ale to byla takova nahoda, jinak bych urcite neinvestoval 880kc za neco co by mi udelalo tvout na g200, za 1000 se da koupit dualhead g400
By bolo dobré keby to niekto vedel spraviť. Inak by ma zaujímalo, či sa na prepojenie s TV dá použiť aj kábel k Matroxu G400 DH. Teda či ten dulaheadový kábel môžem napojiť hneď z karty do TV. Ešte raz upozorňujem, že mám len 1 VGA výstup na Matrox G200.
No Paja ti to v podstate odpovedel na G200 Millenium potrebujes
ten specialni modul pro TV out - ja ho koupil pred rokem skoro
za 1000![]()
A to jenom protoze sem magor do TV OUTu a za ten rok sem toho fakt nacumel az hruzaale ted uz by se asi ani sehnat nedal kup si radeji G400 co to ma od prirody nebo nakou ATInu
Ten kabel nikam nezpojis .. je jen pro G400
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)