Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: TEAC W552E - odporucane media ?

Standardní TEAC W552E - odporucane media ?

Po tom ako umrel moj Plextor 32/8/4 som zobral TEAC W552E.

Podla tejto recenzie
    http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/4869/6
    sa rozne media spravaju rozne.

Mozete mi odporucit kvalitne CD-R media, na ktorych pojde zapis 52x a CD-RW so zapisom 24x.

Takisto by ma zaujimali komentare na CD-R 90 a 99 minut, funkcnost a takisto znacky.

A posledne snad ak mozete poradit nejaky shop kde si ich mozem objednat (SK).

Standardní

Obecne hledej media s kvalitni zaznamovo vrstvou a to je:

TY nebo Mitsubishi Corp.,ale tyto media musi mit ten TEAC v databazi,aby mohl palit na plnou rychlost nebo rychlost jaka je tam dana - nesouvisi to (nebo castecne ano),ale ne na 100% s kvalitou media
    Ovsem nevidim zadny rozdil mezi tim jestli ti na to povoli jet 52x ci 40x - ta chvilinka je uplne vohode a navic pri dnesnich mediich cim vyssi certifikace a vyssi rychlost se mi jevi, ze kvalita se snizuje - coz nakonec dokazuje i Plex ci Yamaha a jejich spomalovani rychlosti pri Nejkvalitnejsim zapisu

Nehnal bych se tudis za rychlosti,ale za kvalitou - od Mitsubishi to budou vetsinou Verbatimky, nebo ty se delaji jeste jako CMC (nebrat desnej shit) a nebo jako TY - vyborny
    Jinak neni nad to si to otestovat sam.

CD-RW - no opet tech je jeste min, drzel bych se Verbatimu jestli je sezenes

90 - no da se to, zalezi ktere mas,ale v podstate zapsat se na de da OK a vsetsina prehravacu a mechanik to bere - osobne nepouzivam,sem nazoru,ze kvalitni znacky nesli vubec do 90 a 99min CD

99 - hroznej hajzl, u nas snad sezenes jen Multidisk coz je kapitola sama o sobe,ale i kdyby CITELNOST je desna, spousta mecnik ma problemy a i vyplaky co to vypali to po sobe velmi casto nectou. Je to hruza, co mam stranky a delal jsem testy ruznych mechanik casto si vylamali zuby, nektere takove medium ani nenactou,nektere jedou OK,ale nad 80min zacnou problemy - NEBRAT na co to,kdyz to pak neprectu skoro nikde

SHOP - v SK bohuzel nemuzu slouzit

Standardní

OK, diky moc za odpoved. Nieco na tom bude.
    Moje prve CD-R (Fullmark) bolo napalene rychlostou 2x na nalopavcke YAMAHA (externa SCSI, 2x). Stale je vyborne citatelne.

Oproti tomu vsetky nove media su nespolahlive.

Verbatim som pouzival aj pri Plextore a boli vyborne tak teda pri nich aj ostanem. Akurat u nas vidim tak 10/12x ale nie 24x. Osobne pouzivam hlavne RW takze by sa mi zisli rychlejsie media.

90/99 - dik za info, aspon si s tym dam pokoj, len ma to lakalo, lebo niekedy by sa par 100 MB naviac zislo

Standardní

Říká se že 90 min média nepřečte 5% mechanik
    99 min média přečte 5% mechanik

Jinak nejlepší zkušenosti mám s Verbatim, TDK a TraxData.
    Nejhorší (na týhle palírně) sou Samsungi.
    52x nejde pálit ani na 52x média (po dosžení rychlosti 50 se mechanika na chvilku zastaví a dál pálí jen 48x)
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Teac DV-W58G prestala zapisovat na posledni 1/3 media
    Založil Jezz v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 10.01.2005, 09:37
  2. teac dv-w50d paleni na 99minutova media
    Založil bart12 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 23.03.2004, 09:59
  3. Vim, blby dotaz,ale potrebuju vedet zkusenost s TEAC (W552E)
    Založil Creasser v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 02.12.2003, 17:01
  4. TEAC W552E a zasek PC
    Založil monsoon v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 27.11.2003, 20:57
  5. TEAC W552E a CDRWIN3.9
    Založil L@zo v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 13.06.2003, 13:53

Pravidla přispívání