Nevíte někdo o dobrým freeware programu nebo s cd-keyem na balení souborů něco jako winrar![]()
Nevíte někdo o dobrým freeware programu nebo s cd-keyem na balení souborů něco jako winrar![]()
winzip...treba ... nak nechapu to s cd-keyem![]()
pokud to nechces jen prykryt heslem tak budes muset pouzit nejaky instalacni program jako InstallShield (existuje nejaka orezana verze IS a je dodavana s ruznym SW napr. Delphi)
Jaro
Ježiš tak si sežeň WinRar nejnovější verze je fakt promakaná. Já nevim,co tady řešíš.
Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.
Stahni si z www.winrar.cz posledni verzi 3.20 v cestine a napis mi mejlPůvodně odeslal Triplex_six
![]()
jo ale já chci aby mě pořád neotravovalo to prosím zaregistrujte se
to si pak asi winrar budes muset koupit![]()
Já jsem totiž nesehnal žádnej cd-key na to a chtěl bych něco co se nemusí registrovatPůvodně odeslal basik
Stahni si z www.winrar.cz posledni verzi 3.20 v cestine a napis mi mejl - tak nevím jestli neumíš číst nebo co - to že máš mu poslat mej = že ti ten CD-key pošle !!!Původně odeslal Triplex_six
Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook
No jo no tak jsem to přehlídl no.Původně odeslal Titan
Původně odeslal Triplex_six
)))
Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook
moc se tady o cd keyich nebavte...budete slepejsi...![]()
Už jsou!Původně odeslal basik
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)