jj, s Aradanem to bylo zajimavy.Aby mi nekdo 4x volal do hodiny pote co odesel ode me ze skladu se prece jenom nestava tak casto. Dikybohu.
Verim ze ho zkoumal i pod mikroskopem.
![]()
Zpet k tematu: Predevcirem jsem si z prace prinesl domu novou serii Bartona... Jen tak pro formu, choval jsem k ni totiz na zaklade testu predchozich blizkych pribuznych skepsi... O to vetsi bylo moje prekvapeni.. Zatim se mi ho podarilo rozchodit primestable na 200*12=2400 MHz pri 1.7V, btw na default voltazi (1.65) postne i na 2450 MHz, coz je muj maly rekord.Zkousel jsem ho i u Pirse na poradnem chlazeni ale bohuzel o moc vice jsme z nej uz nevytahli... zde najdete vysledek z 3D Marku na Pirsove 8RDA+ s Karlosovou 9500. Nic moc, procesor bohuzel uz neni na vyssich frekvencich moc stabilni, i kdyz doma mi jeste najede do oken na 210x12.5=2625 MHz a postne na 13*207=2691 MHz... Az budu konecne mit vodnika tak do nej narvu trosku vyssi voltaze a uvidime... V soucasne chvili ho fakt uz nestiham uchladit dele jak par hodin...
Dnes jsem si donesl dalsi dva a rozhodne to take nevypada na spatne kousky...
Takze mate-li nekdo moznost vybirat si z plata, tak myslim ze neprohloupite vezmete-li AQZEA 0331 WPAW Dam vedet jak to pujde dale.![]()

VIP
Odpověď s citací