Tak už jsem je stáhl taky, večer je prubnu.
BTW Ať žije rychlá lajna - i přes ten nával - doba stažení 1min15sec.![]()
![]()
Musel jsem se pochlubit.![]()
![]()
Citace:
Vypadá to, že se ATI povedl husarský kousek na poli ovladačů. Catalyst 3.8 totiž doslova překypuje výraznými novinkami. Posuďte sami, vybral jsem pro vás nejzajímavější novinky:
Nová záložka ovládacího panelu s názvem ATI Overdrive. Nejde o nic jiného než o oficiální podporu přetaktování v závislosti na teplotě grafického čipu!
ATI OpenGL a ATI D3D záložky ovládacího panelu byly spojeny do jedné společné, která má název ATI 3D a úplně nový design.
V ATI 3D záložce je možné aktivovat SmartShader (pixel a vertex shadery) i pro starší aplikace, které nepodporují DirectX 8 a 9!
Podpora profilů pro aplikace - každá aplikace (hra) může mít uložený vlastní profil s individuálním nastavením (AA, AF, SmartShader...).
Nový Catalyst Uninstaller, který zjednodušuje odebrání či update driverů.
Nové Multimedia Center 8.7 - velké množství novinek, kompletní přehled naleznete v Multimedia Center 8.7 Release Notes.
Nová funkce s názvem VPU Recover umožňuje ovladačům resetovat grafický čip (VPU) v případě jeho chyby. Tím se předejde pádu operačního systému. Tato funkce by měla významně zlepšit stabilitu ovladačů.
Hydravision Basic Edition - zjednodušená verze původní Hydravision (nyní HydraVision Full Edition) s intuitivnějším ovládáním.
TV Overscan - tato funkce zvyšuje kvalitu TV výstupu, umožňuje zobrazit obraz na TV bez rušivých černých pruhů na krajích obrazu.