Mel bych jeden dotazek. Mam k teto desce AMD barton 2500+ a Samsung DDR 333mhz, 256ram. Muj problem je tento, po nejakem case, co pouzivam pocitac a koukam se treba na film nebo posloucham mp3, nebo delam jakoukoliv jinou cinnost mi pocitac na kratkou chvili vytuhne, ale vytuhne takovym zpusobem, jako ze se nedostava vykon procesoru, tzn obraz se zastavi a zvuk zacne skakat na jednom miste. Neco podobneho se deje napriklad u nekterych modemu, kdyz se overuje uzivatelske jmeno a heslo a pote probiha registrace do site, proste na nekolik malo okamziku ten pocitac reaguje jako kdyby byl brutalne vytezovany, ani poradne nelze hybat s mysi, v tech momentech, kdy dojde k one zatezi se proste mys nepohne. Nejzajimavejsi na tom je, ze kdyz mi to udela jednou, tak pak v kratkem intervalu (cca 10vterin) to potom udela znovu a pak je treba zas na hodinku klid. Zkousel jsem bios verzi 1.4L a 1.5L, dela to v obou, take jsem zkousel dve verze ovladacu zakladni desky a ani to nepomohlo. Nevite nekdo, prosim, v cem muze byt problem? Dekuji