podla mna je to super monitor, rok vyroby je myslim 1997 a je to stale parada, kupil som ho asi pred rokom za 6000 skk co sa mi zdala vtedy primerana cenaPůvodně odeslal Wolferine
rozlisenie 1600x1200 pouzivam len v niektorych hrach a tam vyzera vyborne, max. frekvencia pri tomto rozliseni myslim 75 Hz, co nie je vela pre oci ale da sa to prezit (ine monitory su na tom asi horsie); 1600x1200 na desktope nepouzivam, ved to su velmi male pismena, kto by to cital a ked si dam zvacsit fonty tak to v niektorych sw blbne
osobne vacsinou pouzivam 1024x768 alebo 1280x1024 lebo 1600x1200 mi v najnovsich hrach az tak pekne nejde
velka sranda je 2048x1536 (snad som to napisal dobre), to je celkom pecka rozlisenie ale zial uz len 60 Hz co je fakt malo, aj ked pri hre to az tak nevidim ako na desktope
inak ten monitor ja strasne tazky! takze treba mat slusny stolik
farby som mierne vylepsil cez digital vibrance od nvidie a vyzera to este lepsie
este jedna vec ale to plati asi vseobecne pre trinitron obrazovky, na obrazvke, hlavne ked je cela biela, vidno dva horizontalne pasiky, ale toto maju aj ine monitory s trinitron obrazovkami a videl som to aj na jednom trinitron televizore; ale pri beznom pouzivani to nevidno
jednoducho, za tie prachy to urcite stalo