Prepacte mi, ze sa tu budem dlhsie vykecavat, ale neda mi to. Mam celeron1300, 512MB, radeon9600pro. O co ide ? Svojho casu som bol uzivatelom 8 bitoveho pocitaca ZX Spectrum. Pri tomto pocitaci som zazival fantasticke pocity zabavy. Jednoducho ked som to zapol, tak som mal pocit, ze to ide. Islo to 20 rokov a nemuseli ste to upgradovat. A co PC ? PC musim upgradovat kazdy rok. Uz som do toho vrazil 50 litrov a stale nemam pocit ze to ide. Preco ? Lebo to TRHA !!! Ako je to mozne, ze to stale trha ? Kde je problem ? Su neschopni vyrobcovia hardwaru, alebo softwaru ? Preco ked vyrobia novy hardver, tak na to vyrobia softver, ktory vyzaduje este rychlejsi hardver ? Dokedy bude pretrvavat tento zacykleny kruh ? Ved ja nemam az take velke naroky. Chcem aby sa to v 800x600x32 netrhalo. Aku maju mat uzivatelia radost z hry, ked sa im to trha ? Ved to je na vracanie. Skusali ste niekedy pustit hru Enter the Matrix na radeone 9600pro ? Ved to trha jak rit ! A pritom v requirements je uvedena ta trapna geforce 4 mx440. Kedy pojem TRHANIE prestane byt na PC znamy ? Kolko mam este do toho vrazit ? Aj na tomto fore kazdy machruje aky ma 3dmark03 a aku ma zostavu. Kedy uz konecne prestanu byt taketo nezmysli aktualne ? Vyjadrite sa k tomu.
sorry for the vulgarism...