Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Big Trouble S XP

Member
    Vliv
    269

Standardní Big Trouble S XP

Jo nastal nevim kdy,ale je tady! Mam dva zcela nezavisle na sobe pracujici op. systemy xp a 98.Ale s XP mam problem a to tem,ze treba grabuju wavku do mp3 nebo komprimace filmu atd....,Zavru treba totalcmd a v tom PRUSER jako Svina!!! Disky se vypnou a restart!!! Toto se deje jenom nekdy,ale na obou dvou op sy. XP na 98 ne! Mam podezdreni na SP1 co jsem tam nainstaloval...Nevite nekdo PORADTE PROSIM diky
    FUCKING INCREDIBLE!!!

Member
    Vliv
    281

Standardní

Nebude to třeba ta chyba co se vyskytovala v těch deskách jako máš ty - při intenzivnější práci s diskem se vypnul PC ? Vyšel na to novej BIOS.
    AMD Athlon64 3000+ | MSI K8T Neo2-FIR | V-Data 2x256 MB DDR 400 | Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage 128 MB DDR @ 450/520 | ATI TV Wonder VE | Creative Audigy ES | WD 3x80 GB + 160 GB all with 8 MB cache | LG GSA 4160 | Gembird WCS-YF-1A | HP ScanJet 3400C, DeskJet 5652 | ADI P750 | MS Windows XP Prof. dualboot with SUSE Linux 9.3 CZ | Wireless Internet connection with Ovislink 1120 via KLFree.net | IP Telephony with Sipura SPA 2000 via Softphone

Member
    Vliv
    269

Standardní

Citace Původně odeslal Magus
    Nebude to třeba ta chyba co se vyskytovala v těch deskách jako máš ty - při intenzivnější práci s diskem se vypnul PC ? Vyšel na to novej BIOS.
    Posledni Bios tam mam. Ale pri praci s diskama se me to zda v pohode,treba kopcim 4-10GB, Ale spise s procikem tam bube asi problem
    FUCKING INCREDIBLE!!!

Member
    Vliv
    277

Standardní

No nedal by som ruku do ohna ze je to zdroj. Aky tam mas?
    skratka compjuter

Standardní

Já bych řek, že byto mohl být zdroj, ale nevylučuju ani základovku. Protože z vlastní zkušenosti: Měl jsem základovku a měl naní vyhřezlý kondenzátory (na první pohled to není vidět). Vždy tak po čtvrt hodině se počítač kousnula musel se resetovat. No nevim.
    Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.

Member
    Vliv
    269

Standardní

Citace Původně odeslal josefec
    Já bych řek, že byto mohl být zdroj, ale nevylučuju ani základovku. Protože z vlastní zkušenosti: Měl jsem základovku a měl naní vyhřezlý kondenzátory (na první pohled to není vidět). Vždy tak po čtvrt hodině se počítač kousnula musel se resetovat. No nevim.
    Ale psal jsem ze to dela pouze v XPckach a to jen nekdy a v 98 vůbec ne Zdroj je Fortron 300W
    FUCKING INCREDIBLE!!!

Member
    Vliv
    269

Standardní Vyreseno

Problem vyresen Bylo to v integrovane zvukove karte! Zrejme si nerozumeli zvukovky nebo tak neco. XP a MSI K7T266PRO2 s integr.zvukovkou a SB Live! 5.1 proste to nejde dohromady
    FUCKING INCREDIBLE!!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.11.2005, 21:36
  2. MSI 865PE NEO-2 Platinum big trouble
    Založil ALFik v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 31.03.2005, 16:27
  3. MSI 745 - problem s instalaci XP - BIG PROBLEM
    Založil Morpheus v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 22