Citace Původně odeslal viki_
Dawe: Predstiranou aroganci nezakryjes fakt, ze proste jen kecas Skutecnost je takova, ze moc desek s NF2 do 2500 s DPH dnes nekoupis.

To ze nemilujes "nakupni" tematiku je tvuj problem, ne muj. Pokud ti to vadi, vubec to tady nemusis cist. Me naopak ceny docela zajimaji.
Ach jo, mam ja tohle zapotrebi ? "predstiranou aroganci" nezakryvam nic, mas -li zajem se dozvedet o mych doporucenich MB do 2.500, tak mi napis ICQ nebo PM, na forum to opravdu nepatri.... Mam si opravdu myslet ze potrebujete prekladat termin overclocking ? To neznamena nakupni poradna....

Citace Původně odeslal pochc@n
Hm, ja si taky myslim, ze je cena dulezitym faktorem... pokud nekdo nabizi desku za 1800,- vc DPH a pritom nejblizsi podobna varianta (myslim tim chipset) je o 30% drazsi! tak stoji za pozornost...
Netvrdim prece, ze to bude nejaka legenda jako se to podarilo napr. 8RDA+, ale taky je to naprosto jina cenova kategorie a svou vybavou by se za ni nemusel nikdo stydet. To vse samozrejme za predpokladu, ze pobezi vse stabilne.
Jak jsem predtim psal, tak jsem ji znamemu jiz objednal a tesim se az ji vyzkousim. Zkusim v ni 1700+ DLT3C i Barton 2500+ a nezastiram, ze budu i taktovat...
A pokud to taktovani nahodou nebude jako napr. na mem mobo, tak wubec nebudu nasranej, protoze za malo penez ocekavat blues nemuzu. Horsi se mi zdaj ovsem pripady, kdyz clovek za desku da bura a pak zjisti, ze je uplne nahovno...
Vyzkousej a dej vedet vysledky a postrehy ! To je totiz to jedine co jsem z tohoto uplne zbytecneho flamu patri ! To Vas to opravdu tak bavi ? Neustale se "radit" o nakupech desky a pak maximalne napsat, je me to nejede apod. (nemyslim tento pripad).... Myslite ze je to nutne ? A nedomnivate se, ze by sekce mela vypadat trosku jinak ? Prosim neodpovidat - recnicka otazka k zamysleni....

Citace Původně odeslal pochc@n
Jo a jedna mala poznamka k cene: stale se vse toci kolem pomeru cena/vykon jakozto duleziteho faktoru pri vyberu komponent... pokud je tohle vec, kterou opomijis, tak chapu tve reakce, ale nechapu te jako moderatora
Opet si dovolim upozornit ze nectete pozorne moje posty
Citace Původně odeslal Dawe
Pochopte uz konecne, me nejde o cenu, ale o kvalitu desky. I ja samozrejme volim kompromis mezi cenou a kvalitou.... Kdybych tu snahu nemel, tak mam asi uplne jinou sestavu...
A fakt je nasledujici - neodsuzuji desku, pouze nemam dobre zkusenosti s vyrobcem....
Jinak nechapu proc odlisujes moje reakce od meho modovani... Co to znamena "jako moderatora" ? Nekdy mam pocit ze vse chapete trosku jinak nez jak to je... Nebudu to dale rozvadet - posli mi pls PM s objasnenim Te posledni vety at opet nedojde k nejakemu "nedorozumneni. THX

BTW: Uz jsednou jsem Vas prosil, at postuje ontopicy, vypada to, ze si to asi opet nikdo neprecetl.... Takze doufam, ze pochc@n sem postne aspon nejake uzitecne poznatky pro ostatni.... A ostatni se budete mirnit se zbytecnym OT flamem, nebude kvuli kazdemu naznaku ironie hned tasit kordy a budete se snazit neco dozvedet... Nebo to snad uz neni ucel tohoto fora ? Skoda...

Dekuji Vam