jo, to by mě taky zajímaloPůvodně odeslal Senky
ale chlapi vy tu probirate nebo jste presli na nejakou historii ale von pise ze si koupil "novou" desku. a do ni 2600+ Tak jsem jen zvedaf jakou si koupil novou desku na DDR a SDRAM. Ale tudle otazku uz jsem polozil jednou.Původně odeslal Sasa
Původně odeslal Senky
to jsem tusil nejakej postarsii SIS....a nebo me pak hned napadla ECSa,Původně odeslal sisi
Schvalne som sa zo zaujmu popozeral po strankach ASUSu, jedine co som nasiel boli dosky A7S266-VM a A7S266-VM/U2 (obe na baze SiS 740).Původně odeslal Senky
2Shade
Jakou mas tu DESKU od ASUSu?
ta delala takovy vymozenosti DDR i SDRAM heh...
Vy se tady dohadujete o tom jak je to znat jestli vykonove mezi SDRAM 133 a DDR 400... no ale taky dost zalezi na desce jakou ma !! a na jaky to bezi. A takovejch moc neni A jestli ze to bude nejaka ECSka se SISem ktera mela SDRAM i DDR tak ...tam tyy uz vykonove nepomuzou DDRka hihi.... Ale jinak rozdil tam je oproti SDRAM znackej.
Sorry ale nevis o cem mluvis. SiS 735 ve svy dobe byla lepsi nez cokoliv co tehdy bylo na trhu jak v pametovy propustnosti tak ve vykonu IDE radice. A to ze K7S5A umi DDR i SDR je jeji velky plus. S SDR je to nejrychlejsi deska vubec a s DDR je jen o malo pomalejsi nez VIA KT266A ktera prisla celkem dlouho po ni.
Mam ji v druhym kompu slape dva roky naprosto spolehlive. Rozdil ve vykonu SDR oproti DDR v 3dMarku 2001 je asi 5%.
Ted se objevuji "novy" dualni desky s VIA KT266A (treba MSI KT2) , ECS K7S5A se totiz prestala vyrabet a tahle trida "dualnich" desek ma porad svy zakazniky.
Prece by do K7S5A )ktera se neprodava) nerval 2600+ (2,07Ghz)![]()
![]()