Citace Původně odeslal Sasa
Citace Původně odeslal Senky
Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal Senky
2Shade

Jakou mas tu DESKU od ASUSu ?
Schvalne som sa zo zaujmu popozeral po strankach ASUSu, jedine co som nasiel boli dosky A7S266-VM a A7S266-VM/U2 (obe na baze SiS 740).
to jsem tusil nejakej postarsii SIS....a nebo me pak hned napadla ECSa, ta delala takovy vymozenosti DDR i SDRAM heh...

Vy se tady dohadujete o tom jak je to znat jestli vykonove mezi SDRAM 133 a DDR 400... no ale taky dost zalezi na desce jakou ma !! a na jaky to bezi. A takovejch moc neni A jestli ze to bude nejaka ECSka se SISem ktera mela SDRAM i DDR tak ...tam tyy uz vykonove nepomuzou DDRka hihi .... Ale jinak rozdil tam je oproti SDRAM znackej.

Sorry ale nevis o cem mluvis. SiS 735 ve svy dobe byla lepsi nez cokoliv co tehdy bylo na trhu jak v pametovy propustnosti tak ve vykonu IDE radice. A to ze K7S5A umi DDR i SDR je jeji velky plus. S SDR je to nejrychlejsi deska vubec a s DDR je jen o malo pomalejsi nez VIA KT266A ktera prisla celkem dlouho po ni.

Mam ji v druhym kompu slape dva roky naprosto spolehlive. Rozdil ve vykonu SDR oproti DDR v 3dMarku 2001 je asi 5%.

Ted se objevuji "novy" dualni desky s VIA KT266A (treba MSI KT2) , ECS K7S5A se totiz prestala vyrabet a tahle trida "dualnich" desek ma porad svy zakazniky.
ale chlapi vy tu probirate nebo jste presli na nejakou historii ale von pise ze si koupil "novou" desku. a do ni 2600+ Tak jsem jen zvedaf jakou si koupil novou desku na DDR a SDRAM. Ale tudle otazku uz jsem polozil jednou.
Prece by do K7S5A )ktera se neprodava) nerval 2600+ (2,07Ghz)