Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: R7000 - kolik da ??

Standardní R7000 - kolik da ??

koupil jsem to jen kvuli tv-outu, ale prece jen...zatim jedu 175/175....kolik se z toho da vytahbout
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: R7000 - kolik da ??

Citace Původně odeslal Chocen
    koupil jsem to jen kvuli tv-outu, ale prece jen...zatim jedu 175/175....kolik se z toho da vytahbout
    Ake mas pamate ? (kolko ns - kukni na ne a ked nebudes vediet, tak sem opis cislo...)

Ak ti to pojde taktovat aj asynchronne, tak jadro cez 200 dostanes. Ak nie, tak budes obmedzeny pamatami...
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

safra - nechal jsem to doma...ale hned jak dojedu, tak se podivam...je mi jasne, ze tu bude omezeni pametmi (i kdyz jsem zvedav, na kolik pujde i to defaultne pasivne chalzene jadro...kdyz ho necham na tom defaultu)..btw - asi se priklonim s synchronimu OC - preci jen to neni na hry...jen tak ze sportu

jen jsem chtel vedet, jestli to nekdo z pametniku taktil....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

safra - nechal jsem to doma...ale hned jak dojedu, tak se podivam...je mi jasne, ze tu bude omezeni pametmi (i kdyz jsem zvedav, na kolik pujde i to defaultne pasivne chalzene jadro...kdyz ho necham na tom defaultu)..btw - asi se priklonim s synchronimu OC - preci jen to neni na hry...jen tak ze sportu

no já dal 200/200 stabilně,ale paměti jsem ofukoval,i tak to rychlostně bylo na úrovni mírně pod GF2 MX 400 a kompatibilita z některýma hrama,byla na dost nízké úrovni.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr

no já dal 200/200 stabilně,ale paměti jsem ofukoval,i tak to rychlostně bylo na úrovni mírně pod GF2 MX 400 a kompatibilita z některýma hrama,byla na dost nízké úrovni.
    jj - ale TO na tom spustim a filmy taky behaj v pohode....na hry mam svuj hlavni stroj....

ot - nemas nahodou trosku chbne uvedene frekvence v podpisu

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr

jj - ale TO na tom spustim a filmy taky behaj v pohode....na hry mam svuj hlavni stroj....

ot - nemas nahodou trosku chbne uvedene frekvence v podpisu
    nemám, moc nehraju, spíš pracuju a občas zahraju Etherlords II a ten není moc náročný na grafiku a CPU víš takže mám sestavu prakticky teď pořád podtaktovanou.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.05.2004, 18:37
  2. Athlon 2200+ THORTON na kolik?
    Založil smrtak_ v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.02.2004, 23:20
  3. Kolik proudu z 12V konektoru?
    Založil epidot v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 16.02.2004, 21:45
  4. Odpovědí: 6