Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal thomasek
Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal thomasek
podle mě hoto teda rozhodně moc nezpomalí, to že hry pojedou o 10-15% je podle mě kravina, ve 3d marku bude mít asi nějakej ten bod míň ale v reálu jako třeba ve hrách to podle mě určitě nepozná..
Ako zart je to dobre... "o nejaky ten bod menej"... co takto o nejake tie tisice menej?
řádově bych to tipoval tak na stofky, a silně pochybuju, že když si pustí třeba UT2003 v 1024*768 tak uvidí nějaký zpomalení..
No, zhrnme to asi takto:
1. Ma dobry CPU & slusnu GK.
2. Jednoznacny "performance bottleneck" je rychlost FSB spolu s rychlostou RAMky.
3. Ak som spravne "uhadol" tu dosku co pouziva, tak SiS 740 chipset na nej oficialne nezvlada nic viac ako 266MHz FSB & DDR266. Teda i ked si zadovazi rychle RAMky, bude ho limitovat doska (tazko povedat, aky ma OC potencial)...

Zaver: jeho zostava je momentalne nepochybne limitovana pomalymi RAMkami, no kupa rychlych RAMiek (DDR333/400) presunie tuto limitaciu na dosku (hlavne "nizke" FSB). O tom, aky velky narast vykonu by nastal sa uz dalej hadat nebudem.

Ale je iste, ze sparovat tuto zostavu so slusnejsou doskou (NForce2, KT600) a DDR RAMkami, tak vykon bude niekde uplne inde (najma po zdvihnuti FSB)...

tak tak ....