Stránka 5 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Výsledky 101 až 125 z 129

Téma: v cem je vyhoda LCDcek???

Standardní

Citace Původně odeslal Mican
    Já bych s nákupem LCD ještě počkal. Zatím ta technologie ve všech parametrech CRT monitory nepřekoná a cenově jsou taky někde jinde.

V současné době jsou LCD monitory:

Výborné (lepší než CRT) - Práce s textem, vektorovou grafikou (CAD), pixel2pixel grafika, z her například tahové strategie, adventure, solitaire, šachy...pokud můžou chodit v nativním rozlišení monitoru.

Uspokojivé (srovnatelné s CRT nebo mírně horší)- Čumění na filmy (v PALu), práce s videem (s vyjímkou barevných korekcí), z her všechno co se nehejbe zase tak rychle (RPG, RTS, arkády...pokud můžou chodit v nativním rozlišení monitoru.

Špatné (nepoužitelné, případně výrazně horší než CRT) - Filmy v NTSC, barevné korekce v práci s videem, jakékoliv úpravy fotek (s výjimkou retuší "bod po bodu"), rychle se hýbající hry (doomovky, autíčka) nebo hry bez možnosti použití nativního rozlišení.

A ještě se pokusím vyvrátit nějaké mýty:

- Životnost dobře vyrobeného LCD není nijak omezená provozem, časem dojde k chemickému rozkladu tekutých krystalů a napařených elektrod, ale to je otázka spíše několika desetiletí. Jinou věcí jsou CFL elementy podsvícení, jejichž svítivost klesá - nejprve strmě (90% svítivost po 10 hodinách provozu, 80% po 100 hodinách), 50% to dosáhne někdy u 5-10 tisíc hodin a pak by se měly vyměnit (rapidně se mění i teplota chromatičnosti světla).

- 25ms u LCD opravdu nestačí pro bezproblémové hraní stříleček a je to kompromisem i u sledování filmů (25ms mimochodem odpovídá refreshi 40Hz, takže ani 50Hz televize se nemůže zobrazit správně). Navíc je to oproti CRT nešikovně rozvržené: CRT se rozsvítí ihned a pak zhasíná (stejnou setrvačnost má lidské oko a mozek už to dokáže kompenzovat, dosvit luminoforů v televizních obrazovkách je laděný právě podle toho), kdežto u LCD trvá i rozsvícení nějaký čas (asi polovinu toho co zhasnutí), takže ta ostrost při pohybu prostě nikdy nebude dokonalá, pokud se tedy někdy nedostanou s refreshem alespoň pod 5ms.
    Cha cha.
    Tak nad tímhle se musím zasmát, stejně jako WUUDUU. Co je to za stupidní keci, fakt síla. Škoda, že jsem si toho všiml až teďˇ.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní

Co se ti na tom nelíbí?
    Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

ja uz sem ti to okomentoval nekde na predchozi strance tak si to precti. Cervenej odstavec je temer celej blbost na entou... zlutej je blbost na entou tak z pulky. Pripada mi to ze si na LCD nikdy nevidel hrat strilecky, auta a pod a na filmy ses na LCD asi taky nedival. Jinak bys nemoch napsat takovou blbost jako si napsal.

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

Souhlasím s Maxikem. Podle mě ten dotyčný neviděl LCD v akci nebo viděl nějakej opravdovej shit.

Já už bastlím penízky a rozhodně do LCD půjdu. Nejspíš ACER.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní

Bejvaly doby, ze LCD byly tak pomaly, ze mys pri pohybu po obrazovce za sebou nechavala dost dlouhou stopu. Dnes se ve Vindousech da tenhle efekt nastavit umele. Rikam si, jestli ti, co si stezuji na pomalost dnesnich TFT-monitoru, to nemaji omylem nastaveny

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Me osobne nejvic dostala hlaska, ze na LCD vypadaji hry v jinem, nez nativnim rozliseni spatne. Rekl bych, ze opak je pravdou. Diablo II v 800x600 vypada na LCD fakt COOL.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Souhlasím s Maxikem. Podle mě ten dotyčný neviděl LCD v akci nebo viděl nějakej opravdovej shit.
    Mám notebook, takže LCD občas vidím. Už jak člověk musí vrtět víkem aby to neviděl jinak barevný nebo moc světlý/tmavý. V zimě to vlastně nefunguje vůbec, protože setrvačnost krystalů se zvětší pomalu na sekundu. LCD je chabá náhražka CRT pro ty, kterým se pořádný monitor nevejde do dětského pokoje!

Ale vážně: S LCD monitorama se se setkávám dost často a věř mi, že je zkoumám opravdu důkladně. Jak už jsem psal někde v začátcích tohohle threadu, zabývám se zpracováním videa. Zastavený obraz nebo statický záběr vypadá perfektně, obraz je absolutně klidný a vypadá barevně zajímavější (ačkoli o věrnosti barev by se dalo pochybovat, jenom to je prostě opticky hezčí, stejně jako přechromené fotografie z minilabů) a už si začneš říkat, jestli už ta tvoje 40kg kráva trinitronská není opravdu trochu archaická technologie.

Pak ale kameraman udělá rychlý švenk a ty uvidíš tu krutou pravdu: rozpitý a zešedlý obraz kde hodně jasné objekty (odlesky, světla) dělají úžasné čmouhy. Promiň, ale tohle je pro mojí práci prostě nepřijatelný.

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Já už bastlím penízky a rozhodně do LCD půjdu. Nejspíš ACER.
    Ty bydlíš v paneláku, viď? BTW Acer už není, teď se to jmenuje Benq.
    Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.

Vliv
    304

Standardní

Mám notebook, takže LCD občas vidím. Už jak člověk musí vrtět víkem aby to neviděl jinak barevný nebo moc světlý/tmavý. V zimě to vlastně nefunguje vůbec, protože setrvačnost krystalů se zvětší pomalu na sekundu. LCD je chabá náhražka CRT pro ty, kterým se pořádný monitor nevejde do dětského pokoje!
    Heh, to musi bejt pomerne starsi display, todle delaly stary ntb. Hmm v zime je lcd pomalejsi... ja teda nevim, ale ja mam v pokoji i v zime vic jak 20 (22-23). Jo kdyz s notasem vylezes do -10 tak je LCD pomalejsi ale to je extrem!. K tomu tucnymu - neurazej prosim dik.

Ale vážně: S LCD monitorama se se setkávám dost často a věř mi, že je zkoumám opravdu důkladně. Jak už jsem psal někde v začátcích tohohle threadu, zabývám se zpracováním videa.
    Jo to s tebou sohlasim, na praci s videem bych si LCD neporidil ani nahodou

hmm joo acer je ted benq. Hmm o tom sem neslysel, muzes nahodit link?

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

hmm joo acer je ted benq. Hmm o tom sem neslysel, muzes nahodit link?
    Benq je prejmenovany Acer Communications & Multimedia (spotrebni elektronika). Samotna korporace Acer samozrejme nadale existuje.

Standardní

Takze panove, taky bych si dovolil sem napsat par zkusenosti s LCD, ktere je pro zakaznika. Jedna se o LCD Eizo L557 (17'' 25ms) jako sekundarni monitor a hned vedle mam svoji 19'' iiyamu jako primarni, mam to oboje v rezimu klonovani s rozlisenim 1280x1024. Zaprve musim zminit dva klady tohoto LCD, ktere budou zaroven klady posledni:
    1. ostry obraz
    2. na LCD pomerne slusne barvy (lze pouzit i na beznou upravu fotek)
    Bohuzel vse ostatni co jsem s nim doposud zkousel me tezce zklamalo. Jakykoliv pohyb po obrazovce - rozmazany hnus. Hrani akcnich games nebo simulatoru - rozmazany hnus. Dokonce i ve filmech, kde bych to uz necekal je videt mazanec za pohybujici se scenou - motion blur na druhou... Pak bych jeste zminil rozliseni 1280x1024 na 17'' LCD - nekomu to muze vyhovovat, me teda rozhodne ne. Na to abych s urcitym komfortem pri praci v Delphi nebo v C++ precetl kod bych musel byt nalepeny 30-40 cm od monitoru a na to se muzu zvysoka vykaslat. Samozrejme lze zvetsit fonty, ale okamzite narazite na spoustu oblasti, kde to proste nejde nebo kde potrebujete kvuli dementnim zakaznikum vychozi fonty windows. Nic pro me, na tohle rozliseni minimalne 18'', spis 19''.

Rad bych poradil vsem, co tu opevuji LCD a jak jsou i s odezvou 25ms v pohode pouzitelne na gamesy a filmy - zapojte si je nekde stejne jako ja, tzn. vedle slusneho CRT (ktere mimochodem i v dobe kdy jsem ho kupoval stalo min nez tento Eizo zazrak) a porovnejte si ten samy pohyblivy obraz na obou soucasne. Me osobne bylo z games na LCD na bliti - asi jako kdyz si zapnete ten efekt "Trails" v GTA3, ale bohuzel tady to jaxi nelze vypnout. 25ms pro me nestaci ani nahodou a jestli nekomu ano, tak zrejme nikdy nevidel akcni gamesu se slusnym FPS, coz je podle meho nazoru 60 a vice. Tohle je samozrejme dost subjektivni, ale nekteri lide, co potom daji na vase nadsene rady by mohli byt dost zklamani. Je to presne tak jak psal Mican - staticky obraz je pekny, ale jak s necim pohnete hned je ta mazanina videt v plne krase...

Takze zaverem - po tehle zkusenosti mi LCD asi jeste dost dlouho nebude mit co nabidnout. Akorat me docela pozitivne prekvapily ty barvy, cekal jsem daleko vyblitejsi, takze v tomto smeru mozna pokrok, nicmene tahle technologie bude muset jeste trochu (hodne) zkratit dobu odezvy. Znova opakuju ze to jsou vsechno moje subjektivni zkusenosti a vysledky primeho porovnavani, tak me moc nekamenujte. Nekomu to fakt muze na nejake Office nebo strategie stacit, ale ja uz jsem si zvykl na trochu jiny standard.
    Počítače šetří práci, čas a peníze... Vážně tomu někdo věří?
    Intel C2D @3.6GHz, GTX280, RAM: 2GB, HDD: 2TB

Vliv
    304

Standardní

1280x1024 je na 17" moc. Mel sem tu cest s tusim +-16" LCD u notase Dell s este vetsim rozlisenim, a to uz se skutecne nedalo cist. Ja mam 19"tku a tam je todle rozliseni akorat. Pred koupi LCD sem mel doma puceny dve 17" abych vedel do ceho du. Jeden dell, druhej uz si nepamatuju. Mel sem na porovnani samozrejme vedel CRT (pravda velmi malo kvalitni). Byl sem s vysledkem natolik spokojenej ze sem koupil to co mam.
    Bezhlave jit do koupe LCD neni dobry. Nekomu to vyhovuje, nekdo (ty a mican ... ) si LCD jeste jen tak nekoupi z duvodu tebou popsanych. Ja osobne sem v zadnym filmu blur nespozoroval. V nekterejch hrach je videt mirnej blur, ale to sou spis vyjimky. Napr v F12002 sem nic nezpozoroval. Celkove sem spokojenej.

Proc te kamenovat, aspon je tu vic i negativic nazoru.

Standardní

Dnes jsem byl v sony, kde meli vedle sebe cca 4-5 kousku ruznych typu, aktualni LCD rada sony, zapojena pres nejakej rozbocovac na notebooku. Na pozadani mi prodavac pustil nejake video, tusim ze DVD reklamní upoutávky na filmy "spiderman, vertical limit, tomb raider".. .
    litala tam cerna, bila, do toho jeste coming soon ) (klasicke rychle preskakovani scen, jako v kine pred zacatkem filmu .-) a at jsem si voci vykoukal, ani smouhu jsem nevidel .-)) Celkem me prekvapilo, jak display rychle reaguje. Jeste jsem si nechal ukazat rychle scrolovani textu v dokumentu, no, to video vypadalo lip .-) text se mi ve stabilni (bez pohybu) poloze zdal trochu hranaty, ale da se to.U modelu s 16 ms (rada S71R ?) se mi pri scrolovani textu zdalo ze dela nepatrne smouhy nez profi monitor o 3000 drazsi s 30 ms (ale zas ten s 16 ms byl lepe podsviceny (mozna jen lepe nastaveny) .Kdybych si mel vybrat, tak asi ten 30ms (rada X), ale zdal se mi na nem trosku "divny" obraz,ale to spis byl spatne nastaveny, nebo bych to prisoudil tomu rozbocovaci (kdyby mel 500:1 byl by temer jistym favoritem (mel jen 400:1 a zdalo se mi, ze je to znat). Mno kazdopadne ) jsem zas v ... haji pac jsem se tam sel rozhodnout, kterej z nich si vezmu, a jsem tam ,kde jsem byl.
    Jeste chci videt EIZO a BENQ .. . Pridavam se k tem ,kteri nedoporucuji 16 ms, to uz radsi plnych a kvalitnich 20 ms a vice

Vliv
    282

Standardní

Ono na ty pomalosti LCD prece jen asi neco bude. Doma mam P1 na 166 MHz, 128 MB RAM a CRT IBM-6547, nikdy jsem od toho zazraky neocekaval. Kdyz jsem v praci v unoru dostal novy vybaveni W-XP, P4, kolik GHz a RAM nevim, LCD 17", detaily taky nevim, povazoval jsem to za minimalne slusnej standard dnesni doby. Kdyz jsem ale videl jak to scrolovani leze jak zoufale lina pidalka, tak jsem nad tim jen kroutil hlavou, nechapal jsem, jak je to mozny, kdyz mi to doma na tom diluviu beha synchronne s koleckem mysi. Kratce jsem si koupil acera AL511, ma 35 ms a teprv mi dochazi, co to vlastne v praxi znamena - tu pidalku mam ted taky, i kdyz leze trochu sviznejc, protoze na rozdil od prace, kde jsem moh nastavit 1280x1024, tu mam jen 1024x768 - takze mensi obsah obrazu, coz ten posuv zdanlive o 2/3 urychli

Standardní

Ja myslim, ze hlavni problem oci pri koukani do LCD i CRT je ten, ze oci jsou dlouho zaostreny na jednu (kratkou) vzdalenost. To nedela lidske cocce dobre, a tak muze "zlenivet", tedy vznika kratkozrakost (cocka neni schopna pruzne reagovat pri pohledu do dalky).
    JIUHB 0302 XP 1700+@12x167 (XP 2500+) na 1,7V, pasiv Cooler Master (Cu+Al), větrák Enermax UC 8 FAB, 512/333/2,5/7 Seitec, MSI KT3 Ultra2, Palit GF3 Ti200 64 MB (pasivní chlazení!) 175/400@250/530 stable, 260/540 nebo 250/550 max., IBM 60/7200 120 GXP, Pioneer 106S, Lite-on 52x24x52, Creat. Labs I 4.400, LCD NEC 15\" 1530V, Win XP Prof.

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal PePo
    ... Jakykoliv pohyb po obrazovce - rozmazany hnus. Hrani akcnich games nebo simulatoru - rozmazany hnus. Dokonce i ve filmech, kde bych to uz necekal je videt mazanec za pohybujici se scenou - motion blur na druhou...
    ...Rad bych poradil vsem, co tu opevuji LCD a jak jsou i s odezvou 25ms v pohode pouzitelne na gamesy a filmy - zapojte si je nekde stejne jako ja, tzn. vedle slusneho CRT (ktere mimochodem i v dobe kdy jsem ho kupoval stalo min nez tento Eizo zazrak)...
    Vidis, ja mam 23ms a trails tam NAOZAJ NEMAM, beham v exploreri ako sialeny hore dole cez 200 riadkov a nic. Filmy - nadhera, hry - pri nejakej farebnej kombinacii sa obcas objavi 1,5mm... ale fakt vynimocne.
    A 17" iiyamu CRT cez BNC5 mam doma tiez... a porovnaval som.

Skor si myslim, ze EIZO je na farby a qualitu obrazu, nie na refresh v hrach a filmoch...

Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Slusnak
    Ja myslim, ze hlavni problem oci pri koukani do LCD i CRT je ten, ze oci jsou dlouho zaostreny na jednu (kratkou) vzdalenost. To nedela lidske cocce dobre, a tak muze "zlenivet", tedy vznika kratkozrakost (cocka neni schopna pruzne reagovat pri pohledu do dalky).
    Na tom urcite neco je. Proto se doporucuje, kdyz se clovek obcas muze od obrazu odtrhnout, na chvili se zahledet do dalky. I promnuti oci je dobry.

Standardní

Dovolim si také přispět do diskuze
    Mám Acer FP563 (35ms). Výhody jsou následující:
    1. Naprosto ostrý obraz, neblikající obraz
    2. S technologií ClearType (WinXP), skvěle čitelné fonty
    3. Naprosto plochý obraz (CRT s plochou obrazovkou vypadaj jako akvárko)
    A to je asi tak všecho. Nevýhod je více
    1. Nerovnoměrnost podsvícení - černá není černá (a na krjích je ještě míň černá)
    2. Barvy sou minimálně podivný, zvlášť u filmů - sou nepřirozeně tmavý i při max jas a kontrast
    3. Odezva - nějakej 16ms je sice pěkný číslo, ale pokud de do LCD signál s frekvencí 75Hz, tak ani 0.00001ms se nemůže srovnávat s CRT jedocím třeba ve 100Hz. Jak to funguje u DVI nevim.
    4. Pozorovací úhel - přihlaste se komu to vadí (myslím pro domácí použití, né pro všechny ty hrozně moc profesionální uživatele)
    5. Rozlišení - Wokna v jiném než nativním rozlišení vypadaj hrozně, u games je to v pohodě - takovej Fallout na LCD je vážně bomba.

CRT je dobrý pro náruživé hráče her typu Quake3, CS. Autíčka na LCD choděj naprosto v pohodě. LCD je dobrý pro každýho kdo potřebuje perfektní obraz ve Woknech. Na filmy je LCD skutečně horší, špatný barevný podání a také odhaluje všechny nedostatky MPEG komprese.

Kdybych si měl vybrat mezi LCD a CRT tak bych si vždycky vybral LCD. Pokud si člověk na LCD zvykne (a to je hned), pak mu všechny CRT připadaj hrozně rozmazaný.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

uffff
    sem to ted precetl cely tu diskuzi.....a sem z toho moudrej tak na polo

jedno sem ale zjistil...clovek se musi opravdu presvedcit sam na vlastni
    bulvy jak se to tvari LCD na ruzny situace.Celkem me tu presvedcili
    nazory o ostrosti (mel sem doma chvili no name nejaky LCD 15) a jedinny co byla hruza byli hry,kokretne CS,sama smouha...asi dano tim ze ms byli mizerny...
    ani nevim kolik to melo....ALE!!! kdyz sem videl tu ostrost....tak sem zustal celkem oparenej ...moje iiyama VMPro454,o ktere sem si myslel pred koupi ze je good...
    a zahy zjistil ze stary AOC9glrs je sice kulaty, ale ostrejsi nez iiyama...byl sem s tim i v servise primo u iiyamy a klasika...spatny obraz diky grafice...(zkusil sem tri,GeForce 4ti 4400 Leadtek,Ati 9700Pro,Matrox Parhelia) a vysledek stejnej....po stranach maznuty proste hruza na to koukat dyl jak 1h v kuse....ale co se da delat...a to pouzivam rozliseni jen 1152....1280 je to o zdravi. (jeste ted si rikam jak IIYAMA muze neco takovy lidem vubec prodavat,v USA bych je za to zalovat a imho vyhral np:-p)

Takze urcite LCD....a iiyama do srotu....akorat jeste nevim jaky...hry(CS,Q3,Ut) + filmy,foto,delani videa atd....AL1721(731) - 17" nebo Adi A715 (710)....
    asi nejvic co sem tady na foru nasel ze jsou za dobrej peniz a lidi sou spokojeny....

neni tu nekdo nahodou z Brna kdo ma LCD, nejlepe jedno z vyse uvedenych doma a ukazal by ho pri hrani her atd??moc bych byl vdecnej..
    CPU: Intel P4 800 2.4 @ 3.24 (270fsb,1.55V) || MB: Asus P4P800 deluxe; BIOS 16 || CD: Plextor Premium fw 1.05 || DVD: LG 4081B
    COOL: Zalman 7000a CU + 2x 80mmfan || MEM: 2x1024 MB Corsair 3500LLPRO CL2 || VGA: PowerColor X850XT PE 256MB
    Power supply: Seasonic S12 600W || CASE: CoolerMaster ATC 710-GX1 || 3DMark 2003 - 11.864 3DMark 2005 - 5.770

Standardní

Já sem z Brna (akorád nevim kterej monitor je výše uvedenej - mam jen to postarší Acer FP563 (15")).
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

jeden z techto dvou:
    AL1721(731) - 17" nebo Adi A715 (710)
    maji dobrou cenu a sou ted asi nejvic aktualni...

ale stejne dik
    CPU: Intel P4 800 2.4 @ 3.24 (270fsb,1.55V) || MB: Asus P4P800 deluxe; BIOS 16 || CD: Plextor Premium fw 1.05 || DVD: LG 4081B
    COOL: Zalman 7000a CU + 2x 80mmfan || MEM: 2x1024 MB Corsair 3500LLPRO CL2 || VGA: PowerColor X850XT PE 256MB
    Power supply: Seasonic S12 600W || CASE: CoolerMaster ATC 710-GX1 || 3DMark 2003 - 11.864 3DMark 2005 - 5.770

Standardní

uf tak sem to taky cele prelouskal a mam dotaz - existuej nejake rozumne 18"/19" lcd s rozlisenim 1600*1200? Ne ze bych ho ted hned kupoval,ale tohle rozliseni pouzivam na sve 19"(i kdyz uz to neni zrovna nejostrejsi) tak me to zajima - treba kdyz sme strihal video nebo delal v photoshopu tak se to misto hodi
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

treba iiyama AU4831D
    AMD Athlon XP 1700+ @ 2000+ (1466/1665) , Tt Volcano 7+ , Sunon 80mm/3000 5-12V (4x), Soltek SL-75DRV4, Kingmax 256 MB DDR300, Creative SB Live 5.1, Seagate Barracuda II 15.3 GB ATA 66, Western Digital Caviar 1.6 GB, Hercules Radeon 8500LE 275/275, Teac 32x, Aopen H600A

Standardní

Citace Původně odeslal Wolferine
    uf tak sem to taky cele prelouskal a mam dotaz - existuej nejake rozumne 18"/19" lcd s rozlisenim 1600*1200? Ne ze bych ho ted hned kupoval,ale tohle rozliseni pouzivam na sve 19"(i kdyz uz to neni zrovna nejostrejsi) tak me to zajima - treba kdyz sme strihal video nebo delal v photoshopu tak se to misto hodi
    No, myslím, že tohle rozlišeni je lepší a čitelnější na 20" LCD, né?
    PC1: Gigabyte 965P DS4, Core 2 Duo E6400@3,2GHz, 2GB DDR2 800MHz, 250+300GB HDD, GF7600GT, LCD 20" NEC 20WGX2, Logitech THX 5.1 repro, Windows XP HOME Sp3 PC2: Gigabyte 965P DS4, Core 2 Duo E6320@2,8GHz 2GB DDR2 800MHz, GF7600GT, 80 + 80GB HDD, LCD 19" FSC P19-2, Windows XP HOME Sp3 HTPC: Gigabyte GA-MA78GM, Athlon 64X2 5050E - 2,6GHz, 2GB DDR2 800MHz, HDD SeagateLP 1TB, SONY 40W5500, Logitech Z-5400 THX 5.1 repro, Windows 7 Digifoto: Olympus E-3, E-P2, Lumix G1, Zuiko HG 8/3,5, Zuiko HG 50/2, M.Zuiko 14-42/3,5-5,6, Lumix G 7-14/4, Lumix 20mm/1,7, Lumix G 14-45mm, Lumix G 45-200mm, FL50R, filtry B&W

Standardní

Citace Původně odeslal Ladis
    nmo 19"lcd je vetsi ne 19"montak a na tom to vcelku jde
    hlavne sou vetsi lcd mooc drahe
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Ladis
    Kdyz se pta na 18"/19", tak mu to asi staci, neni kazdej prisleplej (pardon ). Na 17" CRT bez nejmensich problemu koukam na 1280x1024, kdybych tam moh mit i 1600x1200, uvital bych to. Hlavni pro me je, kdyz nemusim furt soupat obrazem, kdyz chci videt vsechno co je na strance. Mam ted 15" LCD a to je hruza, jak se do tech 1024x768 nic nevejde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40

Pravidla přispívání