Citace Původně odeslal pochc@n
--> Dawe: hele, kdyz ses takovej buh, tak mi rekni, proc sly znamym do sracek takovyhle desky: Epox 8RDA3+, Asus A7N8X DeLuxe, Abit NF7-S a tak... musim rict, ze se nejedna o desky pod 2 klacky, ale to asi vis
Protoze zase nectes moje posty
Citace Původně odeslal Dawe
A s tim vyberem u ostatnich vyrobcu - ano, souhlasim, problem je o to vetsi, ze si posledni dobou neuvedomuju firmu, ktera by neprovedla nejakou botu...
Pochopte uz konecne, me nejde o cenu, ale o kvalitu desky. I ja samozrejme volim kompromis mezi cenou a kvalitou.... Kdybych tu snahu nemel, tak mam asi uplne jinou sestavu...
A fakt je nasledujici - neodsuzuji desku, pouze nemam dobre zkusenosti s vyrobcem.... Nikdy me nicim nezaujali (spise naopak) a nevidim jediny duvod k nakupu... V hladine do 2.500 Kc se da nakoupit mnohem vice kvalitnejsich desek. Mas-li zajem vedet jake, tak mi posli PM, nakupni dredy opravdu nemiluji...
Jinak se to tady zvrhlo (i moji vinou) v chat, takze abych nechal sanci na pripsani zkusenosti, nebudu to zamykat a porposim Vas, at sem postujete pouze ontopic. Dekuji