zdravim vsechny,chci si koupit tohle lcd.myslite ze to je dobra volba za ty penize 13700,bez DPH.nebo vite o lepsim lcd se vstupem s-video?
zdravim vsechny,chci si koupit tohle lcd.myslite ze to je dobra volba za ty penize 13700,bez DPH.nebo vite o lepsim lcd se vstupem s-video?
Volba je to skvela, ale uz ho pravdepodobne nesezenes v CR a asi nikde jindeCo jsem se ptal, tak je prestali vyrabet.
EDIT: sorry, spletl jsem si to z AL732....v tomto pripade je to dobra volba..pekny pomer cena/vykon. Vyplati se pred koupi videt, kvuli vadnemu pixelum...
"Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD
s vyzkousenim nebude problem mam to objednane od znameho.
neni lepsi 1721 sice ma horsi design ale ma lepsi odezvu
1721 16ms
1731 20 ms![]()
Jenze vlkodav nerikal ze to chce na gameseni...a ono divnejch 16 ms je nekdy horsi nez 20 ms cistejch, ale to se tady probilalo mockrat...
kde je napsano ze sou divne
mas nakej test ?
ja schanim pouze lcd se vstupem s-video,2*cinch.1721 konektory nema.normalni lcd nechci.
Test nemam, ale par jsem jich videl, nerikam ze je to horsi, ale nemusi to byt nutne lepsi, proste takovy pitomy tezko meritelnx udaj...BTW fabso nemuzu se te dobouvhat po ICQ, potreboval bych se domluvit na case....
Zdravim, ja jsem si koupil ACER AL732, mam ho zatim jen par dni a je super, zadne bad pixels, podsviceni rovnomerne, zatim mi to beha na GK TNT2N64, ale cekam na lepsi komp. Rozhodoval jsem se mezi NEC 1760NX, ale dva tydny mi ho nedokazali dodat tak jsem vzal u konkurence tenhle, podle THW maji stejnou obrazovku,takze to asi vyjde nastejno.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)