mohol by mi niekto plz. napisat ako sa tvoria auturuny vo Flashi??
alebo nejaky odkaz na navod
THX
mohol by mi niekto plz. napisat ako sa tvoria auturuny vo Flashi??
alebo nejaky odkaz na navod
THX
ja bych rekl, ze staci ve flashi vytvorit nejako animaci, nebo nejakyho pruvodce cdckem, prevest ho na .exe a pak jen do root adresare cdcka pridat autorun.ini s odkazem na ten exe soubor, pri vlozeni by se to pak tak melo samo spustit. Okoukej to od nejakyho cd s autorunem, vetsinou tam ten ini byva, kterej to ma vsechno na svedomi
VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
Octaviaclub - člen č. 62
no to mi je jasne ako to dat na CD...finta je v tom ze neviem spravit ten program vo Flashi aby som mohol pomocou neho otvarat subory atd..
aha, tak jsem to blbe pochopil. Ale muzu ti poradit.
1. nejaky samply a tutorialy jsou primo v programu, ja pouzivam Macromedia Flash 5.0
2. na strance http://www.grafika.cz/art/webdesign/...072190206.html je seznam tutorialu, ktere tam udelali
Takze se tam zkus mrknout, maji to tam pekne rozdelene na kapitoly
VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
Octaviaclub - člen č. 62
jj, ale v tutorialu neni ako na autorun..aspon ja to tam nemam
![]()
ale uz som nasiel autorun program - Autoplay media studio, coz je dost dobry programik pretoze sa daju importovat Flash subory, avicka,.... presne co som potreboval![]()
ale vzdyt staci vytvorit nejakou exe flash animaci s odkazama na soubory, vypalit to na cd s inf souborem, kterej odkazuje na to exe, a mas taky autorun
Octaviaclub - člen č. 62
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)