Ja disky nastastie pravidelne "menim" za novsie,takze mi este nijaky nestacil skapatPůvodně odeslal petr_s
![]()
Ja disky nastastie pravidelne "menim" za novsie,takze mi este nijaky nestacil skapatPůvodně odeslal petr_s
![]()
HP nc6220 + Samsung 205BW
Tak jsem si domů přinesl už třetí WD800JB a už asi tři hodiny maká. To je úspěch! Ještě že můj prodejce řeší reklamačky do 24 hodin. Když jsem se ptal technika, jak je to s rekl. WDček, řekl mi že se jich vrací "trochu" víc než jiných disků. Jinak chci varovat - první disk mi dal šanci zálohovat data, ale ten druhý umřel náhlou smrtí, takže jsem z něj už nic nedostal. Takže zálohovat a zálohovat! Já to s tím druhým nějak podcenil, ale kdo by čekal, že do 3 měsíců skape.
Nemal si tie disky niekde pod floppy-nou alebo niekde kde by sa prehrieval?Tie 800JB totiz nehorazne kuria...ale staci maly prievan okolo neho a je chladny, vid prispevok vyzsiePůvodně odeslal petr_s
Teď má právě 32st. To asi není moc? Jinak při zátěži se s ním dostanu tak na 45 st. max. Podle stránek výrobce je provozní teplota do 55st. a k té se ani zdaleka nepřibližuji. Co jsi myslel tím, že nehorázně topí? Jakou teplotu?
ja mám tiež WDC WD80 0JB-00CRA1 a teplotu nemeriaPůvodně odeslal mISHA
![]()
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core(Brisbane C2) EE 4800+ @ 2800MHz 1,35V <> AC Freezer 64 PRO <> GA-MA78GM-S2H <> 2x 1GB DDR2 800MHz CL5 - Kingston <> IDE Maxtor 160GB + SATA Hitachi 160 GB <> SB Live! <> Enermax EG365AX VE- 350W <> 20" LG L2000CN <> CD,CDRW,HP5L,scanner...
Kedze mi teplotu nemeria,tak neviem ako moc kuriPůvodně odeslal petr_s
![]()
![]()
![]()
Ale ked bol v sachte pod disketovkou,tak sa mu tam moc nepacilo...
no ja ho mel predtim v supliku ( a pekl jako prase ), pac jako prvni sem si koupil 80G barcu a na ni mel system. nicmene ted kdyz sem predelaval system pro novou desku, tak sem to hodil na JBcko a na nej ted mirne fouka vetrak, takze celkem pohoda ( u barci srazel teplotu o 15 stupnu )
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)