Tak sem nainstalil W2000. Hodilo mi tam standart VGA, na vlastnostech ovledece sbernice PCI. Instalim detonatory 40.XX WHQL. OK., reboot, nic netweakuju-3d mark 2000: 3800. Dam nastaveni, karta MX 440 a hle PCI Mode. Instaluju AGP update na svou SiS chipset desku. Tweakuju-Riva Tuner-vypinam antialiasing. Reboot (mode uz je AGP 4x). Vusledek: 5300.
Podotykam ze sem testoval na CISTEM systemu. Takze W2000 a WinXP sou na tom stejne. Jinak zkousel jsem pretaktovat asi o 100 Mhz obe frekvence, dal sem ten prvni test v 3dmarku (vrtulnik, vlevo se ukazuje FPS). Ale pripadalo mi to UPLNE STEJNY!!! proste jak kdyby tam byla nekde zasktnuta volba max. vykon a pres nej nemuzu i kdyz by karta chtela (aspon tak mi to pripadalo, vzhledem k tomu ze sem zapinal antialiasing a nejaky drobnosti a v tom prvnim testu to furt behalo (ukazatel FPS) na stejnych hodnotach??
Jo a jeste ten ukazatel byl o trochu vys kdyz sem zaplnul test software rendering nebo co (je tam hardware,pentium3,software H&L nebo cosi tak).
Ja uz fakt nevim, mam instalovane Dx8.1, ta karta pry podporuje hw jen 7, ale uplne prvni test ve W2000 byl stejne se 7 co byla v instalaci. Skusim sehna 3dmark 2001 pro lepsi porovnani, ale zda se mi to DIVNY.
Jo muzu sem hodit info co mi hodil o karte a driverech Riva Tuner. Zkousel jsem i ruzne moznosti v biosu ale nic...