Do nedávna jsem jel na ECS K7S5Al a v pohodě. Teď mám toho Epoxe a občas se mi sekne. Mám novej BIOS, ovladače, XP, netaktováno. A výkon je tak o 10% lepší než u ECS. Co je to?
Do nedávna jsem jel na ECS K7S5Al a v pohodě. Teď mám toho Epoxe a občas se mi sekne. Mám novej BIOS, ovladače, XP, netaktováno. A výkon je tak o 10% lepší než u ECS. Co je to?
Tak to moze byt naozaj hocico...
Mas dobre nasadeny chladic? - vysoka teplota a zamrzanie.
Skus vypnut v biose sietovku, mozno zvukovku...
Nastav pamete na SPD, ani holke nechce ist na ultra, proste niekedy sekne.
Potom sa ozvi.![]()
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Co mas za pameti ? Muzes je vymenit, zkusit neco jineho .....
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
No, už je to lepší. jedu na kingmax 333 cl 2,5. Golmemory nic nenašel a ani CPU neni poškozené. No uvidím co dál.
A co si spravil, ze je to lepsie? Dal si pamete na SPD?
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Jo, jasný, a taky jsem dal nový ovladače na USB 2. Tak nevím co to bylo, mám totiž usb myš.
No, tak se mi to zas po tejdnu seklo. Všiml jsem si, že mi běží FSB na 101mhz, ale BIOS hlásí 100. Prej jsou ty Kingmaxi háklivý na taktování. Tak jsem je dal na 266 a uvidím.
zkus novej bios....
a jaký máš teploty ?
a jaká jsou napětí za zdroje (a co je to vlastně zač)?
jakou máš grafiku ?
ta možnost "Podpis" není tak úplně na nic....
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
tak nakonec to bylo asi tím, že mám Kingmax a ty praj nesnášej OC. No V biose byla FSB na 100 ale všechni progrma na test PC ukazovaly 102. No tak jsem je dal v BIOSE na 266 a celí jsem to přetaktoval a teť paměti běží na 300 a Duron 1 @ 1,13 a je to stabylní. Tak to fakt už Kingmax nikdy!!
IBM ThinkPad T40
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)