Citace Původně odeslal tomXX
Citace Původně odeslal ulukaj
Citace Původně odeslal Beleg
Citace Původně odeslal daggy
Vymontuj zdroj a polož si ho hore na case a máš miesto na chladič
to je fakt,prave sem to na jednom casu delal a jde to v pohode - staci si nechat u klempire udelat schranku na ten zdroj,nastrikat ji a nasroubit na horni stenu a vypada to hrozne krute ...jinak do diry po zdroji muzes dat vetrak
Vy jste geniální, to by byla bomba. A jakej větrák mám dát do tý uvolněný díry po zdroji? Pasuje tam jakejkoli? Třeba ze starýho chladiče? Nebo se musí koupit nějakej spešl...?
Zozen si stary zdroj, hoci aj AT, odrez cely ten zadny plech a prisrobuj ho na miesto povodneho, ale radsej si daj nejaky poriadny ventilak, ten z AT zdroja by asi nebol najlepsi
Vy jste hrozný kutilové, pořád byste něco řezali, šroubovali a montovali... Já proti tomu nic nemám, ale přeci jen raději počkám, jak to bude vypadat, až to složím. Když budou problémy, zvolím váš systém Je fakt, že starší zdroj by mi ten estetickej problém možná pomohl vyřešit, jenže kudy bych pak vedl dráty? Zase bych musel řezat a vrtat. Ale faktem je, že teď budu kupovat zdroj novej, takže tenhle starej noname můžu klidně rozebrat. Dík za tip