Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Audigy, Inspire 5300 a zadni repraky - Prosim pomozte!

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní Audigy, Inspire 5300 a zadni repraky - Prosim pomozte!

Prevezl jsem si komp na kolej a pri sestavovani jsem zjistil, ze mi znicehonic nehraji zadni reproduktory. Samozrejme jsem asi milionkrat zkontroloval veskerou kabelaz, dokonce jsem zkousel i prehodit kabliky a porad nic. Skoro si troufam rict, ze mi proste nejde zvuk z konektoru v Audigy.
    Jsem totalni amater co se tyce elektrotechniky , takze nevim, co s tim mam delat. Muze mi nekdo poradit?
    Jeste bych rad upresnil, ze samotne reproduktory hraji, pokud je v subwooferu svihnu do konektoru od frontu a kdyz vytocim hlasitost hodne vysoko (kdyz jsou spravne zapojene do rear konektoru na karte i na subu), tak i pricinlive sumi, ale zvuk z nich proste nedostanu.

PS: Kartu jsem vytahnul a vypada uplne normalne...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Zakladni dotaz - mas nastaveny bedny 5.1 Obcas se ty shitozni ovladace na Audigy 1 samovolne prepibaji na 2 reproduktory a pak samozrejme zadni nejdou.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Halen
    Zakladni dotaz - mas nastaveny bedny 5.1 Obcas se ty shitozni ovladace na Audigy 1 samovolne prepibaji na 2 reproduktory a pak samozrejme zadni nejdou.
    Spravny dotaz a ver mi, ze jsem to kontroloval asi 1000x... Mam nastaveno 5.1 a pro jistotu jsem to zkousel jak pod kx driverama, tak pod moddnutyma driverama na Audigy2.

EDIT: A mam to samozrejme nastaveny i primo v ovladacim panelu Sound & Audio Devices...

Vliv
    301

Standardní

Mam tu dalsi update: prave jsem provedl jednoduchy test vystupu u karty pomoci sluchatek a vypada to, ze vsechny vystupy na karte funguji spravne... Takze predpokladam, ze je to bud v kablech nebo subwooferu. Co delat ted? Muzu nejak ozouset i ten subwoofer? Pokud ano, jak??

Standardní

Nemas nahodou na ovladaci nastavene kolecko jenom na predni repro?? Obcas se to stava.

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Geeker
    Nemas nahodou na ovladaci nastavene kolecko jenom na predni repro?? Obcas se to stava.
    Pred chvili jsem na to prisel sam... Ani nevis, jak se stydim. Zil jsme v predstave, ze tohle jsem prece kontroloval jako prvni...
    Kristejezisi, ja sem ale ko.kot!!!

Standardní

Nic si z toho nedelej alespon vidis jak je clovek omylny )

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal Zilla
    Pred chvili jsem na to prisel sam... Ani nevis, jak se stydim. Zil jsme v predstave, ze tohle jsem prece kontroloval jako prvni...
    Hlavne ze neni karta nebo bedny v cudu, ty sis asi uzil svy a my jsme se aspon trosku pobavili.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Halen
    Citace Původně odeslal Zilla
    Hlavne ze neni karta nebo bedny v cudu, ty sis asi uzil svy a my jsme se aspon trosku pobavili.
    Asi tak...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Asus FX5900 pretaktovani - pomozte prosim..
    Založil m_bert v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.08.2004, 11:00
  2. pomozte zapojit repraky z autoradia plz
    Založil Orcus v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.10.2003, 22:27
  3. Sú dobré repráky Creative Inspire 2400 2+1 ?
    Založil eXcalibur v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 28.04.2003, 13:56
  4. !!! PROSIM POMOZTE !!!
    Založil Tranceman v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 24.01.2003, 17:17
  5. Prosim pomozte mi vybrat
    Založil Xeus v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 25.12.2002, 18:04

Pravidla přispívání