Zapněte si mou stránku. Mám tam obrázky a zvuky, ale vůbec se nenačtou.
Zdroják mám myslím v poho, protože na kompu mi to jede v poho, ani tam nemám celé cesty, jak by se někomu mohlo zdát. Tak si zobrazte zdrojáky a řekněte mi please.
Zapněte si mou stránku. Mám tam obrázky a zvuky, ale vůbec se nenačtou.
Zdroják mám myslím v poho, protože na kompu mi to jede v poho, ani tam nemám celé cesty, jak by se někomu mohlo zdát. Tak si zobrazte zdrojáky a řekněte mi please.
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
mno mne sa na uvodnej strane natiahlo asi vsetko ... dalej som neskusal
no, nejak nechapu o jakych obrazkach a zvukach to mluvis, ale povim ti, co mas spatne: kdyz pises stranky v nestandardnim kodovani, (windows-1250), musis to dat browseru vedet. (napr. tagem
)Kód:<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
To sem blázen, včera to tam nebylo, asi nějaká chyba severu. Ale dík za ten metatag.
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
a ja zas odporucam pouzivat Case Sensitive v nazvoch suborov. Lebo vacsinou to bezi pod Unixom a potom to robi bordel. Ale to zrejme vies.
A odporucam to doma skusit na web serveri (napr. Apache). Ak ti to bude zbiehat tam, tak si v poho.
Mne tam napr. nezobrazuje na http://speta.iglu.cz/rebooted.htm tie obrazky, co tam mas ako nadpis (zrejme).
btw za tu hudbu tam bych ti osbne nafackovalael to je asi vec osobniho vkusu
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
ta hudba je na pěst. už jenom že tam je a pak že to je takovej hnusnej remake.
další chybou na úvodní stránce je v kódu neukončení tagu html...
tedy na konci kódu chybí </html>
dál je dost zavádějící ten kec s tim fontem.. myslíš si, že si někdo bude kvůli jedné - tvojí - stránce stahovat nějaký font a namáhat se. omyl. možná jeden člověk z tisíce..
ty bys měl přizpůsobit svou stránku návštěvníkům a ne se oni přizpůsobovat tobě, respektive tvé stránce.
jo, ty názvy souborů v sekci "projekt morfeus" nejsou zrovna košer. lépe řečeno prasárna. a to nemají židé rádi.. prasárna košer není.. uvedu příklad:
http://speta.iglu.cz/Velke/obr (0).jpg
ta mezera a ty zavorky nejsou prelozitelne zrovna kazdym browserem..
to by melo stacit, chvili casu ti to zabere..
me se to nechce podrobneji prohlizet, tohle byly veci do oci bijici..
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
existuje program kde si ten font převede a hned po najetí na tvou stranu se nainstaluje do compu prohlížejícíhodál je dost zavádějící ten kec s tim fontem.. myslíš si, že si někdo bude kvůli jedné - tvojí - stránce stahovat nějaký font a namáhat se. omyl. možná jeden člověk z tisíce..
ty bys měl přizpůsobit svou stránku návštěvníkům a ne se oni přizpůsobovat tobě, respektive tvé stránce.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)