Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: 2 anteny nebo rozdvojku ??

Standardní 2 anteny nebo rozdvojku ??

chtel bych se nekoho zeptat co je lepsi...koupit si APcko ktere ma 2 anteny, nebo si koupit APcko s jednou antenou a k tomu rozdelovac aby sly pripojit dve anteny (konkretne to jednoantenovy by melo byt toto: OEM D-Link DWL900AP+ k tomu nejaka rozdvojka pry asi za 1500 a kdyby bylo lepsi nejaky dvouantenovy tak nejaky prosim doporucte) DIKY ZA ODPOVED !!!

Standardní

Napis na co potrebujes 2anteny... at vime co ti poardit
    Sony Playstation 3, HP w2408, Logitech Z-5500 Digital

Standardní

protoze bydlim v panelaku a nemam sanci dat na strechu vsesmerovou antenu, tak potrebuju 2 anteny...(na dve strany panelaku)
    jsou to nejaky 65° anteny...obe jsou shodny (asi 1200/ks)
    kdyztak se obratte na moje icq (rychlejsi) dik

Standardní

Dve anteny je podle me blbost, AP s dvema antenama jsem jeste poradne nevidel (v nejaky rozumny cene, D-Link 1000 nepocitam, protoze je to kram). Nejlepsi by bylo SW AP na Linuxu s HostAPem, dve XI-626 a dve anteny.

Senior Member
    Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal KUBA
    Dve anteny je podle me blbost, AP s dvema antenama jsem jeste poradne nevidel (v nejaky rozumny cene, D-Link 1000 nepocitam, protoze je to kram). Nejlepsi by bylo SW AP na Linuxu s HostAPem, dve XI-626 a dve anteny.
    ano , ale s hostAP-om pri viac sietovkach v PC a vztayenej konexii su udajne problemy.
    Citaj Czfree.net forum
    HP 6530b

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

delat to SW pres sitovky je blbost, cim tam toho vic narves tim vetsi pravdepodobnost ze to bude tuhnout.
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Standardní

Citace Původně odeslal Lukas-SVK
    ano , ale s hostAP-om pri viac sietovkach v PC a vztayenej konexii su udajne problemy.
    Citaj Czfree.net forum
    Ctu, ctu, ale uz davno jsem nabyl dojmu, ze jde o to, aby ten stroj byl kvalitni po HW strance a aby na nem behal jenom router, nez zadny vostatni ptakoviny. A vo tom to cely je. Vetsinou tam jsou lidi, ktery to jednou sestavej z kvalitnich komponent, nakonfaj, hodij nekam na pudu a dal se nestaraj. Nekdo se v tom vrta, ma tam FTP, webserver a kdovico a pada mu to. Tak to je muj nazor.

PS: ale neni to az tak jednostrany, ve vedlejsim meste maj router nejakou PII 400, 256MB RAM a 3 x XI-626 (2 x master, 1 x managed). Jede jim tam Debian s HostAPem a maj tam vsechny mozny hovadiny (web, DNS, FTP, jabber server, mailserver, DC++) a beha jim to celkem v pohode. Ma to podstatne vetsi spolehlivost nez D-Linky 900+ AP, ktery taky pouzivaj .

Senior Member
    Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal KUBA
    Citace Původně odeslal Lukas-SVK
    Citaj Czfree.net forum
    Ctu, ctu, ale uz davno jsem nabyl dojmu, ze jde o to, aby ten stroj byl kvalitni po HW strance a aby na nem behal jenom router, nez zadny vostatni ptakoviny. A vo tom to cely je. Vetsinou tam jsou lidi, ktery to jednou sestavej z kvalitnich komponent, nakonfaj, hodij nekam na pudu a dal se nestaraj. Nekdo se v tom vrta, ma tam FTP, webserver a kdovico a pada mu to. Tak to je muj nazor.

PS: ale neni to az tak jednostrany, ve vedlejsim meste maj router nejakou PII 400, 256MB RAM a 3 x XI-626 (2 x master, 1 x managed). Jede jim tam Debian s HostAPem a maj tam vsechny mozny hovadiny (web, DNS, FTP, jabber server, mailserver, DC++) a beha jim to celkem v pohode. Ma to podstatne vetsi spolehlivost nez D-Linky 900+ AP, ktery taky pouzivaj .
    preco hore na barak neda vsesmerovku?
    Alebo aspon sektorovku.
    HP 6530b

Standardní

To je otazka na mne?

S vsesmerovkou bych to videl na ten duvod, ze panelaky maj vetsinou "placatou" strechu, takze by ji musel dat jeste na nejakej stozar. Sektorovky tam chce dat dve, vzdyt to pise.. A navic pri pouziti vic AP se ti snizuje zatizeni, takze muzes pripojit vic lidi (bohuzel muzes fakticky dat do jednoho bodu pouze tri sektory (tri neprekrejvajici se kanaly).

Standardní

diky moc...docela jste mi pomohly...
    a co si myslite o tamtom APcku jak jsem psal nahore ? diky
    moc tomu nerozumim, tak kdyztak napiste i proc je dobry a proc blby...THX !

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vrácení zboží do 3 dnů???
    Založil Aikon v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.02.2004, 16:32
  2. Barton 2500+ box nebo normal?
    Založil DeAcoN[MG] v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 14.01.2004, 20:20
  3. Který DDR333 nebo DDR400?
    Založil MaVac v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 02.11.2003, 14:23
  4. Na Tualin s VIA nebo Intel chipsetem...
    Založil Lukas L. v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 06.03.2003, 16:29
  5. VIA KT400 pcr nebo datasheet?
    Založil pomooc v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.02.2003, 11:56

Pravidla přispívání