Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Posun zvuku pri DivX/Xvid

Standardní Posun zvuku pri DivX/Xvid

Na mojom ntbk (Dell C600) ked pustim divx/xvid film tak mi hned na zaciatku posunie zvuk (je neskor ako obraz) a je to tak cely film, neda sa to pozerat. Moj domaci pc to nerobi (vid popis). Verzie codecov a prehravacov som zrovnal. Jediny prehravac co ide ok je micatoge xplayer ale ten ma problem s diakritikou v titulkoch. Teraz ficim cez ten xplayer + vobsub na titulky ale tu mi vadi, ze titulky nie su dole v ciernom pase ale uz aj tak cez teny film.

Inak som skusal klasicke kodeky divx, xvid ale aj ffdshow.
    Player pouzivam najnovsi bsplayer, microdvd 1.2 a aj wmp.
    Taky isty problem ma aj znamy na takom istom stroji takze by som nemal mat problem v sw.

Standardní Re: Posun zvuku pri DivX/Xvid

Kamosovi se to kdysi stavalo taky, mohly za to ovladace k integrovane zvukovce, zkus si stahnout nove.
    V BSPlayeru jde v "options/preferences" vybrat vystupni zvukove zarizeni, zkus Wave Device a DirectSound Device, treba to pres jedno pujde dobre.
    Linuxovy MPlayer umi zvuk vuci obrazu posouvat, ale jestli to umi i nektery prehravac pro wokna ...
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

ok, dik, poskusam a dufam, ze to pomoze

Standardní Re: Posun zvuku pri DivX/Xvid

Citace Původně odeslal Hasich
    Linuxovy MPlayer umi zvuk vuci obrazu posouvat, ale jestli to umi i nektery prehravac pro wokna ...
    Ale samozrejme ze umi. MV2Player umi hybat nejen zvukem, ale i titulky pro nej nejsou problem posunout kam je libo.
    Intel E8200@3,6GHz, Gigabyte EP35-DS3, Noctua NH-U12F, Gigabyte nVidia 7600GS PCI-E, 2x 1024MB DDR2 800@900 Patriot 4-4-4-12, Maxtor 500GB, Samsung 500GB, Samsung 160GB, WD 250GB ATA, LG 4081b, NEC 4550@4551, CREATIVE SB Audigy 4, 24" Samasung 245T

Standardní

no takze stacilo v bsplayer v sound options vybrat ktorekolvek zariadenie len nie default a slape to ok

Standardní

Mam trochu jiny problem. Stahnuty video melo par chyb v obraze=>projel jsem ho DivFixem, ten ale ořezal jen video stopu=>Obraz i titulky jedou jak maji, ale zvuk je pozadu o vynechane snimky.
    V jakem programu muzu upravit video/audio snimky a posunout titulky?
    ASUS A6T-AP017

Senior Member Avatar uživatele daggy
    Věk
    46
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r
    Mam trochu jiny problem. Stahnuty video melo par chyb v obraze=>projel jsem ho DivFixem, ten ale ořezal jen video stopu=>Obraz i titulky jedou jak maji, ale zvuk je pozadu o vynechane snimky.
    Audio synchronizuj s videom vo VirtualDube a titulky môžes synchronizovať v TimeAdjuster - stačí len označiť, kedy akurát beží prvý a posledný riadok dialógu a TimeAdjuster Ti to hneď zosynchronizuje.
    Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s

Standardní

Citace Původně odeslal daggy
    Citace Původně odeslal Fraj#r
    Audio synchronizuj s videom vo VirtualDube a titulky môžes synchronizovať v TimeAdjuster - stačí len označiť, kedy akurát beží prvý a posledný riadok dialógu a TimeAdjuster Ti to hneď zosynchronizuje.
    ...to s TimeAdjusterom je pravda, len pokial je dobre povodne casovanie tych titulkov, sa mi par krat stalo, ze titulky boli k inemu releasu a opravoval som casovanie aj 1/2 hodiny
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Neumerna zatez CPU pri cteni z disku
    Založil KocuR v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 15.05.2004, 13:42
  2. Po zmene grafiky WinXP zatuhnú pri shutdowne
    Založil LtK v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 14.04.2004, 15:55
  3. Problem, seknutie Windows Xp obcasne pri starte iba,help
    Založil MK2 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6